Counter Strike

Dupla győzelem a fnatic ellen, DeadFox még egy ACE-t is rakott a svédekre


Alaposan bekezdett a HellRaisers! Az előző EPL szezon elődöntőse első négy meccséből 3-at megnyert, közte egy 2:0 a Major győztes fnatic ellen.

Az ESL Pro League hetedik szezonja hiába bukott hatalmasat a nézettségekkel, az eredményekre azért bőven megéri odafigyelni. Főleg azért, mert a HellRaisers csapatában idén is van magyar játékos a mezőnyben.

DeadFox-ék ellenfele a fnatic volt, akiket 2:0-ra vertek az aktuális fordulóban.

Az első pálya Overpass volt, ahol a rendes játékidőben nem bírtak egymással a felek. 15:15 után jöhetett a hosszabbítás, amelynek kiharcolásában kőkemény munkát vállalt DeadFox is.

15:13-ra vezetett a fnatic, amikor Bence 1v3-ban maradt Lekr0, KRiMZ és flusha ellen. De bármekkora nagy nevekkel is nézett farkasszemet, lehozta egy MP9-el!

A hosszabbítás ráadásul duplán érkezett, hiszen az első ráadás után is döntetlen volt az állás. 18:18 után aztán már nem volt tovább, a HR 22:19-re csak behúzta Overpass-t.

A második pálya Infernóra kalauzolt minket, itt pedig hamar komoly hátrányba került a Terror oldalon kezdő HR. 10:5-ös félidővel fordultak, hogy utána a HellRaisers is megmutassa, tényleg a CT oldal az erősebb.

A fnatic egyetlen kört tudott csak hozni a második félidőben, DeadFox még egy ACE-t is rakott a csak szenvedő svédekre.

A végeredmény 16:11 lett, amivel értékes pontokat gyűjtött a HR. Az első fordulóban ugyanis 1 nyert és 1 bukott meccsük volt a Na’Vi ellen. Hosszú még a szezon, de egy jó kezdés sokmindent meghatározhat a végjátékban, úgyhogy csak így tovább HellRaisers, csak így tovább DeadFox!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva