Counter Strike

CS:GO Major egy hónappal az előző után? Ezt érezzük, ha rápillantunk az indulók névsorára


A StarSeries i-League versenyén a világ legjobb csapatai feszülnek egymásnak, bemutatkozik az új Astralis és Virtus.pro is.

Kijev mindig is híres volt a StarLadder rangos versenyeiről és ez idén februárban sem változik. A 300 000 dolláros StarSeries i-League negyedik versenye ezúttal is lehozza a csillagokat az égről, de szó szerint. Ráadásul végig magyar közvetítéssel.

A Major 16 legjobb csapata közül 11 is érkezik, aki nem jutott ki az is csak egy dolog miatt hiányzik. Volt nála jobb a selejtezőn.

Egymás mellé téve a két névsort, egy kis nézelődés után feltűnik, melyik öt Major Top16-os csapatnak nem sikerült a kijutás:

  • A QB Fire, Vega Squadron, Space Soldiers, BIG négyes a kvalin vérzett el, míg a frissen cserélt North a summitot választotta és nem akartak zsúfolt naptárat. Így Kijevről lemondtak.
  • Helyettük itt van az EU selejtező két legjobbja, a HellRaisers és a Heroic, két ázsiai kijutó az MVP és a Tyloo, valamint Amerikából a Renegades.

A lebonyolításban a szervezők kikukázták a Bo1-es csoportmeccseket és végig Bo3-at játszatnak a csapatokkal. Sokak szerint a Major is jobb lenne így, lehet hogy egyfajta főpróbát látunk és a következő Major ugyanúgy 9 napos, végig Bo3-as lesz.

Végig magyar közvetítéssel, reggeltől estig!

Az első öt nap csoportmeccsek lesznek tehát, svájci rendszerrel de Bo3-ban. Az első forduló párosítását már meg is kaptuk, itt mutatkozik be először az új Astralis, az új Virtus.pro és az új Heroic is.

Ez után jön egy pihenőnap és aztán a 3 napos rájátszással ér véget a kijevi CS:GO fieszta! A versenyről végig látható majd magyar közvetítés is, a párhuzamosan futó meccsekről egyszerre két csatornán tudósít majd a Gamer.hu, a már megszokott helyen!

Szombattól tehát 9 napon át egész napos, reggeltől-estig tartó CS:GO maratonokra felkészülni, mi ott leszünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva