Gaming

Hatalmas frissítés érkezett a Forza Motorsport 7-hez


Mutatjuk a legfontosabb változásokat!

Még csak 2 hónapja fordultunk a 2018-as körre, a Turn 10 nem pihen, kigurított egy hatalmas frissítést az éppen zászlóshajó Forza Motorsport 7-hez.

Nézzük hát át, miket hozott magával a PC-n ~1.9 gigás, Xbox-on pedig ~1.1 gigás frissítés.

Dell Forza Motorsport 7 Car Pack

Spectate

Mostantól a játékosoknak lehetőség van nyilvános, és privát lobbikba csatlakozni, és valós időben figyelni a verseny lefolyását. Drasztikus javulás történt azonban az eddig látottakhoz képest. Megszűnt a vibrálás, a kocsik elmozdulása, megmagyarázhatatlan helyzetek, és hasonló, a követést teljesen tönkretevő dolgok.

Mostantól olyan jó minőségi lesz a spectate, mintha egy visszajátszást néznénk!

Korábban az autók pocíziója is egy “predictive” rendszeren keresztük jelent meg. Ezt a fejlesztők most félretették, hogy a frissítés után már tökéletesen pontosak legyenek a versenyek.

Seed The Grid

Egy másik olyan opció, melyet a közösség már ezer éve kért a fejlesztőktöl. A Seed The Grid-nek köszönhetően a lobby tulajdonos állíthatja be, hogy ki melyik rajtkockából induljon. Ez az erőviszonyok jobb kiegyensúlyozása szempontjából rendkívül fontos.

Multiplayer

A “spactate” és a “seed the grid”-en kívül további fejlesztések történtek a multi területén. A fejlesztők rövidebb töltési időt, és jobb teljesítményt ígérnek. A színfalak mögötti fejlesztéseknek köszönhetően a játékosok hamarabb töltenek majd be a pályára, és a kocsik is előbb spawnolnak majd.

Mindezeken felül még millió apróbb hibajavítás került a játékba, melyek teljes listáját a hivatalos Forza fórmunon olvashatjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva