League of Legends

Tyler1 kiakadt a Riotra, még mindig brutális Zoe ereje

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Tyler 1, Zoe,

Tyler1 sem hitt a szemének, hát még TeamLukeTv.

Igen, már megint Zoe. Valami hihetetlen, hogy a már november vége óta elérhető karakter még mindig ilyen szinten domináljon, holott szinte folyamatosan nerfelik. Legutóbb Tyler1 akadt ki teljesen az egyensúlyért felelős csoport munkájára, a híres streamer szerint ugyanis nonszensz, hogy napi 8 órában ERRE képes a kompánia.

Alapvetően nem az a problémája a közösségnek Zoe-val, hogy erős. Mert sok olyan karaktert látni, akik, ha elegendő mennyiségű kill-hez jutnak, gyakorlatilag képesek 1v5 szituációkat nyerni. Itt a befektetett energia és a profit aránytalansága a baj. Bőven elég egy fed Zoe-nak egyetlen jó Q-t leadnia, máris eltűnik egy lövész. Ez egy darab képesség, még csak az E-jével sem kellett, hogy kombinálja a dolgot. A videóban látszik egy olyan jelenet is, ahol még csak a távolság sem óriási, mégis lekapja a képesség Tyler csapattársának háromnegyed életerejét. (Tyler1 Amumu-t játszott)

Tyler1 csapatában játszott TeamLukeTV is, aki éppen azt a Xayah-t irányította, akit sikerült totális módon “one hit”-elnie Zoe-nak. Az ominózus akciót megnézhetjük az ő szemszögéből is. A streamer reakciója mindent elmond.

“Most szívatsz?! Ez egy vicc?!”

Szerintetek milyen jellegű módosításra lenne a karakternek szüksége ahhoz, hogy legalább egy “fair” hősre hasonlítson?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva