Counter Strike

Hogyan szerezzük be leggyorsabban az új Clutch ládát


Ha nem akartok egy percet sem játszani, de az új láda jól jönne, akkor csak kövessétek ezt a tutorialt.

Azt mindenki tudja, hogy a ládákat akkor dobja a rendszer, ha játszunk a játékkal egy bizonyos ideig, viszont mi van akkor, ha épp semmi kedvünk hozzá? Na erre vannak az idle szerverek. Ezek segítségével nyugodtan bármi mást csinálhatunk a gépen, a háttérben futni fog a CS:GO és csak a raktárunkra kell néha rápillantani, hogy megérkezett-e már.

Megérkezett a Clutch Case – Itt a Swag-7 és Fade kesztyű – gamer.hu

A Valve elhozta nekünk a legújabb ládát, ezúttal pedig a kesztyűkhöz is rengeteg új skint kaptunk! Korábban már beszámoltunk arról, hogy az adatbányászok megtalálták a következő láda tartalmát, akkor csak “Chimera” néven voltak fellelhetőek a játékfájlok között, ám ehhez még kaptunk új kesztyű skineket is. amik ráadásul nagyon menőek.

Hogyan működik?

Indítsuk el a játékot, majd a szokásos Casual/MM helyett a szerverkeresőt válasszuk ki.

A keresőbe a középső sorba a Tags-eknél válasszátok ki azt, hogy include, a mellette lévő mezőbe pedig írjátok be, hogy: idle . Ezek után könnyítsük meg a dolgunkat, menjetek a bal alsó Change filters-re, majd a középen alul lévő 3 boxot pipáljátok be ( Servers not full, Has users playing, Is not password protected), így csak olyan szervereket fog mutatni, amelyekre biztosan be tudunk joinolni.

Finomhangoljunk!

Érdemes biztosra menni, hogy nem fog kickelni a szerver, ezért hozzuk elő a konzolt és írjuk bele a következő parancsokat:

+left
+forward
fps_max 61

Ezzel balra fogunk forogni és előre fogunk menni, így úgy fog érzékelni, mintha ott sem lennénk. Az fps-t pedig lekorlátoztuk 60-ra, így nem fogja a gépet sem terhelni annyira a játék.

Irány a Video Settings!

Célszerű átállítani a játék felbontását, hogy egyrészt ezzel is kevésbé terheljük a gépünket, másrészt pedig ha teljes képernyőn hagyjuk, akkor anomáliák fordulhatnak elő, ezért ha a háttérben szeretnénk futtatni a játékot, akkor célszerű a Windowed/Ablakos módot választani a Display Mode-nál. A képarányt állítsuk 4:3-ra, a felbontást pedig a legkisebbre. A játék hangerejét is érdemes a 0-ra lehúzni, hogy még véletlenül se halljuk a lövöldözést.

Ezek után pedig nincs más dolgunk, mint a háttérbe rakni a CS-t. A tálcára ledobás helyett inkább a háttérbe váltást ajánljuk, ezt a windows+tab gombbal könnyedén megtehetitek.

Hány ládát kaphatok?

A Valve heti 2-re korlátozta a ládák számát, szóval ha megkaptad a 2. ládát is, akkor várhatsz a resetre, vagy ha van másik accountod, akkor következhet az a sorban. Semmi sem garantálja, hogy a legújabb ládát fogja dobni a játék, ez teljesen a szerencsén múlik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva