League of Legends

A Riot beadta a derekát, végre jön egy határozott Zoe nerf

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: nerf, Zoe,

Már szinte a hős megjelenése óta nerf-ért könyörögtek a LoL játékosok, úgy néz ki most megkapják amit akartak.

Már csak pár nap van hátra a 8.4-es patch megjelenéséig, a Riot azonban még így éppen a megjelenés előtt bejelentette, hogy a frissítésben Zoe változtatások is várhatóak.

A hős miatt rengeteg játékos panaszkodik, legtöbben a Q Paddle Star képességének sebzésének változását követelik, többek közt például Tyler1 is.

Tyler1 kiakadt a Riotra, még mindig brutális Zoe ereje

A Riot úgy néz ki meghallgatta a játékosokat, ugyanis a 8.4-ben nerfelni fogják Zoe Q képességét és ezzel együtt több dolgot is változtatnak a hősön.

  • A hős AP aránya 0,325-ről 0,25-re csökken
  • A Q sebzésének változása: 45-165+0.4 -> 45-105+0,2
  • A W képesség AP aránya 0,6-ról 0,4-re csökken, a képesség által adott mozgási sebesség bónusz viszont 10-70%-ról 30-70%-ra nő
  • A hős +34 kezdő hp-t és +2 AD is kap

Meddler tehát azt állítja, hogy a nerf után a Zoe Q Paddle Star 20%-al fog kevesebbet sebezni minden szinten. Ez mindenképp egy elég nagy nerfnek számít, ezután ugyanis valószínűleg sokkal nehezebb lesz Zoe-nak egy képességből megölnie valakit.

Meddler hozzátette, hogy lehet a nerf miatt Zoe egy ideig túl gyenge lesz, de most szeretnének inkább biztosra menni. Ha nagyon romlik a hős teljesítmény, akkor valamelyik következő patch-ben adnak neki valamilyen buff-ot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva