League of Legends

Belassul a Jungle – Nerfet kap a Blast Cone

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Blast, Cone,

Gyengítik a dzsungelesek egyik kedvenc eszközét, tempót veszít a Jungler pozíció.

Változik a Blast Cone-ok virágzásának ideje a jövőben, ez a módosítás egy kis nyugalmat hozhat az ösvényesek korai szakaszába.

A nerf a 8.4-es frissítéssel várható, s a dzsungelesek számára egy meghatározó mechanikai változásról beszélünk. A korai Blast Cone-ok virágzása több mint kétszer annyi időbe fog telni, mint eddig, ez pedig alapjaiban fogja megváltoztatni a jelenlegi jungle meta útvonal választását. Akik jártasak a fák között rohangáló pozícióban tudják mennyire fontos a Gromp, a Baron, valamint a Sárkány környékén nyíló növények szerepe. Kiváló eszközök egy meglepetés gankhez, ám ez a Riot szerint túlságosan nagy nyomást helyezett az ösvényesek vállára, így kitolták a Blast Cone-ok aktiválódásának idejét. Ezzel a módosítással több levegőhöz juthatnak az ösvényesek és remélhetőleg visszatérnek az 1v1 harcok topra is…

Egészen eddig volt érdekes a hír a NEM jungler játékosoknak, ám akik a fák között barangolva szerzik az LP-t maguknak, azoknak Riot Meddler részletekkel is készült. Sokan nem fognak örülni a következő soroknak.

“Sokan átsiklanak egy komoly változtatás felett, ami a dzsungeles pozíciót érinti leginkább. A Blast Cone-ok sokkal később fognak virágozni, mint korábban, eddig 125-140 másodpercbe telt a növényeknek kifejlődni, a 8.4-es frissítés után ez 300-330-ra fog nőni.”

Mint már korábban is írtuk, ez a módosítás csak és kizárólag az ösvényesek játéka miatt lesz bevezetve. Az új időintervallum hosszabb, nyugodtabb időt fog eredményezni az ösvényben, ráadásul a korai rálátást is szabadabban fogják tudni kiépíteni a csapatok, nem lesz kötelező wardolni a Blast Cone-ok helyét. Legalábbis egy jó ideig.

A rioter többnyire azt is elmondta, a másik két növény helyzetét még vizsgálják, a soron következő patch-ben kizárólag a Blast Cone fog változni. Egy biztos, a jungler játékosok kereshetnek újabb lehetőségeket, ugyanis nem lesz egyszerű körbejátszani az ellenséges rálátást a Blast Cone-ok használata nélkül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva