Fifa

39/40, molnargabo ismét közel a kijutáshoz!


Egy újabb erős hétvégével ott lehet az amszterdami versenyen a magyar FIFA-játékos.

Különös jelentőséggel bír a februári hónap molnargabo számára, a magyar FIFA-játékos ugyanis újból azért küzd, hogy egy élő nemzetközi versenyen mutathassa meg magát. Ehhez jól kell szerepelnie a Weekend League-ben, amire eddig nem lehet panasz – egy héttel ezelőtt például tökéletes mérleggel zárt.

Semmi különös, csak egy újabb 40/40: molnargabo ismét verhetetlen volt

Az elmúlt napokban ismét eljött az idő, hogy teljesítsen a Weekend League-ben, és sokáig úgy tűnt, hogy összejöhet az újabb hibátlan hétvége. Végül azonban becsúszott egy szerencsétlen meccs, melyen Gábor kikapott, így a 40/40 elúszott, ezt leszámítva azonban hibátlanul teljesített, így egy szintén gyönyörűnek mondható 39/40 lett a végső eredmény.

Kép: Facebook

Molnargabo ezzel három hétvégét követően 115/120-as összesítéssel áll, amivel ott van az élmezőnyben. A magyar játékos úgy kalkulál, hogy 152/160-as mérleggel már biztos a hely a Top 64-ben, vagyis a következő hétvégén ki kell szurkolni egy 37/40-et, és jöhet az újabb utazás!

Hogy hova? Állítólag Amszterdamba – hivatalos bejelentés még nincs, de molnargabo úgy tudja, hogy a holland városban rendezik majd áprilisban a következő FUT Champions Cup versenyt. Bízunk benne, hogy ő is ott lesz majd a mezőnyben – szurkoljatok neki most hétvégén is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva