Gaming

A Battle Royale mód kivégezheti a Save the World-öt?


Sokan aggódnak, hogy a Paragonhoz hasonlóan ezt is leállítja egy idő után az Epic Games.

A 2017 júliusában megjelenő Fortnite túlélős videojátékként volt beharangozva, mégis a pár hónappal később érkező Battle Royale mód miatt lett igazán népszerű, és ma már az emberek alapvetően erre asszociálnak, ha a játékot említi valaki.

Hogy ez amiatt van, mert ez a mód ingyenes, míg a Save the World egyelőre fizetős, vagy amiatt, mert az átlag ember inkább mások, és nem a gép ellen akar játszani, az kérdéses. Valamikor idén ingyenessé teszik a Save the World-öt is, így erre is választ kapunk idővel.

Noha a megszűnés valószínűleg nem mostanában fog bekövetkezni, de az irány egyértelmű: több fókusz esik a Battle Royale módra, mint a másikra. Az biztos, hogy a fejlesztők megerősítették, hogy nem fogják elhanyagolni a Save the World-öt sem, ugyanakkor a fejlesztés mértéke sem mindegy.

A valentin napi update például a Battle Royale módban hamarabb jött ki, mint a Save the World-ben, ráadásul utóbbinál egy napot késett is. Emellett két zóna, a Canny Valley és a Twine Peaks is frissítésre szorul már egy ideje.

forrás: cdn.images.dailystar.co.uk

Rengeteg kritikát fogalmaztak meg a játékosok ennek kapcsán, ebből egyet emelnék ki, “Mdogg2005″ nevű felhasználóét:

“A Battle Royale mód egyre jobb és jobb lesz, folyamatos patchek, folyamatos kommunikáció, quality of life frissítések – ezalatt mi egy patchet kapunk, semmi többet. Őszintén szólva egyet remélek, hogy az elkerülhetetlen leállás után legalább visszakapjuk a pénzünket, mint ahogy megtették a Paragont megvásárlóknál is.”

Hogy vajon tényleg eljön-e ez a Save the World-nél, azt egyelőre nehéz megmondani. Ti tartotok a leállástól, vagy bíztok a fejlesztői ígéretekben?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva