PUBG

Hol a legolcsóbb a PUBG?


Kíváncsi vagy, hogy máshol mennyibe kerül a játék? Vagy épp vásárlás előtt állsz? Akkor ne is is gondolkozz tovább!

A népszerű játékért a legtöbben nem sajnálják a pénzt és teljes áron is simán megveszik. Azoknak, akik azonnal játszani akarnak vele és beletesznek több száz órát, azoknak ideális, viszont ott a másik tábor, aki szeretne spórolni és nem feltétlenül fizetné ki a teljes árat, ha lehet. Korábban a CS:GO esetében néztük meg, hogy mennyit lehet spórolni, de a PUBG-vel más a helyzet.

Hol a legolcsóbb a CS:GO? – gamer.hu

Utána jártunk, hogy hogyan lehet a legolcsóbban megvenni a kedvenc játékunkat. A CS:GO-t lehet imádni és gyűlölni is, de aki hosszabb ideje játszik az tudja, hogy a gyűlölet hamar elszáll és már ülünk is vissza játszani. Alapvetően a 14 € a játék, ami közel sem nevezhető soknak, de ennék sokkal olcsóbban is megkaphatjuk.

A PUBG fejlesztői ugyanis azt nyilatkozták korábban, hogy nem szándékoznak árat csökkenteni, még Sale idején sem. Azaz hiába várjuk a Steam leárazásokat, a PUBG-t kár keresni az akciós termékek között. Viszont kizárólag Steamen keresztül lehet játszani a játékot, ami nagyban megnehezíti a kedvezőbb beszerzési lehetőséget, viszont a Steames ár nem mindenhol ugyan annyi, különböző régiókban olcsóbban megvásárolhatóak a játékok, ez pedig a PUBG esetében is így van.

Melyik Steam Store-ban a legolcsóbb?

A PUBG jelenlegi árai

A 30 Eurós árral nem igazán jártunk jól, ugyanis az Egyesült Királyság után nálunk a legdrágább a játék, ilyenkor nem jön kapóra az Uniós tagságunk. Japánban, az USA-ban is olcsóbb, de az orosz és brazil árakon akadt fent igazán a szemünk, ugyanis ők féláron vehetik meg a játékot, azaz a 9000 Ft helyett, csupán 4000 Ft-ot kell leszurkolniuk, nem hangzik rosszul, ugye? Sajnos a CS:GO esetén megszoktuk már, hogy kevesebbet kell fizetniük, az ezekben az országokban élő játékosoknak. A sokat szidott kínaiaknak pedig 15 eurót kell kifizetni a játékért, de ez az 1-2 euró nem nagy különbség már.

Megvehetem az orosz áron?

Egyből mindenkiben felvetődik a kérdés, hogy megvásárolhatja-e a kedvezőbb áron, a válasz pedig igen, meg, de kockázattal jár. Ha valaki kimegy Oroszországba és megveszi ott, akkor ugyan úgy olcsóbban tudja megvenni, de fontos, hogy még ott aktiválni kell, ugyanis régiózáras a játék. Miután aktiválva lett, utána viszont bárhonnan játszhat. Ahhoz, hogy emiatt ne kelljen kiutaznunk VPN-re van szükségünk, ennek a használatával ugyanis úgy érzékeli a Steam, mintha Oroszországba lennénk és pár perc alatt megvásárolhatjuk és aktiválhatjuk is a játékot. Az egyetlen bökkenő, hogy a Valve kifejezetten tiltja a VPN használatát, ha rajtakapnak, akkor pedig jó esetben csak a játékot törlik, rossz esetben az egész fiókunkat bannolhatják, ezzel együtt minden játékunkat elbukhatjuk.  Az egy másik kérdés, hogy a Valve nem igazán foglalkozott ezzel az elmúlt időben, de a veszély fennáll. Az pedig elég gyanús, ha aktiválás után 1 perccel később már Magyarországról játszunk a játékkal.

Honnan vegyem meg biztonságosan?

Ha hivatalos forrásból kell

Ha megbízható forrásból szeretnénk megvenni, akkor érdemes az isthereanydeal oldalára ránéznünk, ez ugyanis az összes megbízható boltot kilistáz és összehasonlítja az árukat. A G2A és a Kinguin kiesik itt, ugyanis itt bárki eladhat bármit (ettől függetlenül, aki több ezer kulcsot adott el és 99% feletti a pozitív visszajelzése, attól ezeken az oldalakon is vásárolhatunk nyugodt szívvel játékokat). A legolcsóbban jelenleg a Voidu oldaláról tudjuk megvenni a PUBG-t, ahol a szokásos 30 eurós ár helyett, 20 euróért kínálják, ezzel pedig máris megspóroltunk 3000 Ft-ot. Nem is hangzik olyan rosszul, ugye?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva