PUBG

Komoly gondok vannak a játékhangok erősségével is – mi a legnagyobb probléma?


Érzékenyebb fülű barátainknak ne ajánljuk a játékot

Pár hónapja írtunk már egy hangot érintő hibáról, illetve a “szellemhangokról“, azonban akkor leginkább a hang irányával és funkciójával voltak összefüggésbe a dolgok, most viszont ideje kicsit beszélnünk a játékhangok erősségéről is.

A képet elnézve megállapíthatjuk, hogy a red zone / gránátok / robbanások és a lépések hangja közötti hangerő különbség sajnos túl sok. Sőt, a felső értékek (80 dB felett) már-már a halláskárosodás határát súrolják sokszor. Könnyen rávághatod: akkor miért nem vesszük lejjebb a hangot?

Sajnos nem ilyen egyszerű a megoldás, könnyedén lehúzhatod a csúszkát, de akkor a lépések zaját szinte soha nem fogod meghallani. Ez mondanunk sem kell, erőteljes hátrányt jelentene a küzdelmek során.  Külső programokkal lehetne állítani ezen, de ki tudja mennyire lesz érzékeny majd ezekre a nemsokára érkező új anti-cheat, a “Xenuine”.

A PUBG Corp.-nak egy feladata van tehát: a leghalkabb és a leghangosabb játékhangokat közelebb kell hozni egymáshoz, így nem fogunk sem halláskárosodást, sem hátrányt szenvedni az esetleges állítgatások miatt. 

Ti is tapasztaltátok már, hogy túl erős a játék hangja?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva