Counter Strike

KRIMZ bejelentette visszavonulását, még Pasha is vele tarthat


KRIMZ felhagy a profi CS:GO karrierjével és még az is lehet, hogy Pasha követi őt.

A fnatic clutch királya twitteren jelentette be, hogy szögre akasztja az egerét. Az éppen zajló Starseries I-League Season 4-en ők voltak az első csapat, akik kiestek 3-0-ával.

Hiába adta KRIMZ-nek, nem sikerült nyerni | Forrás: HLTV

A meccseik habár mondhatóak szorosnak, ugyanis az első mérkőzésükön tudtak egy pályát lehozni a Gambit ellen, a többi BO3-ban viszont egyetlen mapot sem tudtak lehozni, viszont TyLoo egy hosszabbításban verte el a svédeket, a Renegades ellen pedig kétszer is 16-14 lett a végeredmény. Ezek után kiestek, majd KRIMZ-től jött is a twitter poszt, hogy a 23 éves játékosnak, ez volt az utolsó meccse, amit még a csapat hivatalosan nem erősített meg.

“Gg, Nem fogok többet játszani”

A fnatic nem igazán tudja hozni azt a teljesítményt, amit korábban megszoktunk tőlük, olof és dennis kilépése óta. Ettől függetlenül az elmúlt Majorökön is sikerült a top10-ig jutniuk és mindig megvolt a Legenda státusz, de a teljesítményük nem igazán nevezhető konzisztensnek. KRIMZ 862 pályán keresztül küzdött a fnatic oldalán, 2014 óta a csapat tagja, ám 2016-ban volt egy nagyobb összezördülésük, amikor JW-vel és flushával átmentek a GODSENT-be 2 hónapra, ám utána visszatértek ismét a fnatic-ba. Pasha pedig a poszt alatt tovább borzolta a kedélyeket, csupán egy +1 -et írt, amit könnyedén érthetünk úgy, hogy ő sem fog a jövőben játszani, mivel nem gondolnánk, hogy KRIMZ visszavonulásának örült volna.

Korábban a Virtus.Pro elárulta, hogy nem csupán TAZ-tól fognak megválni, ugyanis hamarosan bejelentenek még egy tagcserét, Pasha hozzászólása után, pedig simán elképzelhető, hogy pont ő lesz, aki távozik a lengyel csapatból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva