League of Legends

Bemutatkozik Kai’Sa, a League of Legends 140. hőse

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Kai'Sa, Void,

Szinte alig hűlt ki az új karakter érkezésének híre, a Riot máris leleplezte az új lövészt.

Akik a kezdetek óta játszanak a League of Legends-el, azoknak feltűnhet, hogy az utóbbi időkben meglehetősen gyors lefolyású egy új hős bemutatása. Évekkel ezelőtt volt, hogy hónapokat kellett arra várni, hogy a Riot felfedje a terveket, most egy-két hét alatt megtörténik a bejelentés, majd pedig a bemutatás. Persze mindennek mi kifejezetten örülünk, hát még akkor, hogy ha ilyen kiváló minőségű anyagot kapunk.

 

League of Legends (@leagueoflegends) által megosztott bejegyzés,

Apropó minőség, nem csak külsőre kidolgozott és érdekes a modell, az új lövész is meglehetősen masszív lett képességek terén. Már közel sem mondhatjuk, hogy az új karakterek egy dimenziósak lennének, Kai’Sa is egy kifejezetten nehéz hősnek tűnik elsőre. (Igen, még Zoe sem egy dimenziós, holott maradjunk annyiban, hogy nem valami kreatív a játékmenete.) A Riotnál nagyon úgy tűnik, hogy egy Vayne mainnek adták a projekt megtervezését, aki ráadásul túl sok StarCraftot és Halo-t játszott a hétvégén. Egyébként összességében a karakter kiválóan visszaadja a Voidból érkező karakterek hangulatát. A lila szín, mint motívum itt is megjelenik, s a gyorsaság és láthatatlanság, ami a voidi orgyilkosokat jellemzi, természetesen Kai’Sa esetében sem maradt ki a képességtárból.

Már Vayne esetében találkozhattunk az orgyilkos-lövész kategóriával, ám Kai’Sa mindezt egy új szintre emeli. Vayne kill potenciálját Kha’Zix gyorsaságával vegyítve még halálosabb karaktert kapunk, ezt pedig a fent látható kisebb videóban akció közben be is mutatta. Nem tipikusan a front line mögött ácsorgó, kilométerekről sebző lövészről beszélünk, sokkal inkább a leszakadt ellenfeleket pillanatok alatt elpusztító, ámde távolsági egységről. Megnézve a lehetőségeit a hősnek, ugyan elsődlegesen lövésznek van kikiáltva, nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy más pozíciókban is el tudnánk képzelni.

A hős megjelenésével érkező kinézet egyik eddig ismert kinézetcsaládba sem tartozik, egy teljesen új koncepciót képzelt el neki a Riot. A kinézet neve Bullet Angel Kai’Sa, s elnézve a hős játékmenetét, abszolút találó a névválasztás.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva