Counter Strike

A hazai CS:GO meghódította a redditet – Tényleg ingyen odaadjuk a FaZe-nek a fődíjat?


A redditen már megmondták a top 2 csapatot, de van aki szerint ez is csak egy Soros-összeesküvés-elmélet, de vajon mi lesz a V4-en?

Korábban nem igazán volt esélyünk felkerülni a reddit élére, hiszen a hazai CS:GO világszerte még nem igazán bizonyított, legutóbb talán a mat1 ügyre figyelt fel a reddit közössége, ami inkább megbélyegezte hazánkat. Nemsokára megrendezésre kerül a V4, ami egy igazán nagyszabású rendezvény lesz, korábban ilyen még nem volt hazánkban. 4 meghívott és 4 kvalifikációval bekerült csapat fog részt venni a tornán, viszont a meghívottak között ott van a FaZe is, akik jelenleg az első helyen állnak a HLTV toplistáján, joggal vetődik fel a kérdés, hogy van-e a többieknek esélyük?

V4 Infók | Forrás: HLTV

A V4 célkitűzése a visegrádi négyek országai közötti együttműködés erősítése, a VP-ből például minden játékos lengyel, a mouznál oskar és STYKO, a HR-nél DeadFox, a FaZe-nél pedig Guardian képviseli a V4-es országok egyikét.

Kicsit olyan, mint amikor valaki smurföl a kisaccountján, bár azért a mouz és a HR még megszorongathatja valamennyire őket.

Mások pedig már a lineupra való ránézés után megmondták a top kettő csapatot.

Ha jobban megnézzük a korábbi statisztikákat, volt már rá példa, hogy a mouz megszorongatta a FaZe-t, persze ha odafigyelnek a FaZe-es srácok, akkor azért elég nehéz dolga lesz a mouznak.

FaZe vs mouz | forrás: HLTV

Persze az is benne van a dologban, hogy ez is csak egy Soros-féle összeesküvés-elmélet.

Forrás: reddit

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva