League of Legends

Fountain-től Fountain-ig – Új Hexflash rekord született


Mikre nincs ideje néhány játékosnak...

Egy League of Legends játékos kevesebb, mint 13 percet áldozott az életéből arra, hogy kiderítse, pontosan mennyi időbe telik Fountain-től Fountain-ig Hexflash-elni a Summoner’s Riften.

A kihívást egy reddit felhasználó, Pokemaster131 teljesítette. A challange már többször is megjelent az r/leagueoflegends subredditen, ám ez az első eset, amikor valaki ténylegesen meg is csinálta, ráadásul videót is készített róla. A komolytalan kihívást végül Pokemaster 12 perc és 40 másodperc alatt teljesítette, ami a korábbi viszonyokhoz képest meglehetősen impozáns.

Ha éppen azon tűnődsz, miért is van a kihívásnak értelme, vagy miért került elő egyáltalán a téma, a válaszhoz a League of Legends töltőképernyő tippjeiig kell visszatekintenünk. Van egy tipp ugyanis, ami csak ritkán jelenik meg, de éppen arról szól, hogy mennyi idő alatt lehet az egyik Fountain-ből a másikba Flashelgetni. Ezek a tippek többnyire hasznos játékmechanikai, vagy tilt-proof információkat tartalmaznak, ám ez a teljességgel “haszontalan” információ azóta is leköti a közösséget, s mivel a legújabb rúnák között helyet kapott egy Flash-t helyettesítő Hexflash, egyből beindult a meme-gyár, s Pokemaster válaszolt is a kihívásra. (Az eredeti, Fountain-től Fountain-ig Flash-elés egyébként 3 óra 20 percet vett igénybe, ehhez képest a Hexflash 12 perc 40 másodperce felüdülés!)

Igazság szerint az eredeti teszt is rövidebb lett volna, ha a korábbi kihívás teljesítők használják a régi mesterségeket, de kétségtelen, hogy az új rúnarendszer sokkal elfogadhatóbbá tette az ilyen challange-eket. A TiltoverEnforcer Summoner névvel rendelkező Pokemaster a Hextech Flashtraption rúnának köszönhetően tudta felgyorsítani a kihívást, ugyanis ez az a rúna, ami lecseréli a töltési idő alatt álló Flash-t egy Hexflash-re. Ami érdekessége a rúnának, hogy nem úgy működik, mint a “nagy tesó”, itt a villanáshoz be kell töltenünk a Hexflash-t. Így összességében nem is igazán hasznos rúna, hihetetlenül ritkán lehet látni, s mikor megjelenik, akkor is inkább a trollok eszközeként, vagy hook és grab karakterek esetében, mint Thresh vagy Blitzcrank. Bár utóbbiak is inkább a meglepetés hatása miatt használják, mintsem azért mert ténylegesen effektív.

A még gyorsabb teljesítés érdekében TiltoverEnforcer Unsealed Spellbook-ot, valamint Cosmic Insight-ot és Lucidity Boots-ot is alkalmazott a rúnakombinációjában, hogy még sűrűbben használhassa a Flash-t, valamint a Hexaflash-t. Miután többször is elpazarolta a Teleport spellt, hogy ne dobja ki a játék inaktivitás miatt, beállította az új Flash-Hexflash rekordot, 12 perc 40 másodperccel.

Akinek van ideje és energiája, próbáljon jobban “futni”! A reddit közösség biztosan nagyon elismerő lesz, ha mindezt sikerül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva