Gaming

Ingyenessé válik a Hearthstone legújabb vetélytársa


Kilép az early access státuszból a Fable Fortune, csütörtöktől bárki ingyen kipróbálhatja!

Elég sokan próbálkoztak már az elmúlt pár évben a Hearthstone által uralt stratégiai kártyás műfajban: ott van például a The Elder Scrolls: Legends vagy a Gwent, melyek egy-egy jól ismert franchise-ra próbáltak építeni, de hasonló taktikát követett a Fable Fortune is.

Utóbbi a Kickstarterről indult, ahol sikeresen összekalapoztak 250 ezer fontot a fejlesztésre, tavaly július óta pedig early access státuszban volt, az elmúlt félévben tehát már bele lehetett kóstolni a Flaming Fowl és a Mediatonic kártyás játékába.

A fejlesztők arra jutottak, hogy kellő visszajelzést kaptak a korai verzióból, ezért eljött az ideje az “éles” startnak is:

Bejelentették, hogy a Fable Fortune elhagyja az early access-t, február 22-től bárki kipróbálhatja.

Bárki bizony, a Fable Fortune ugyanis a műfajban megszokott free-to-play modellt alkalmazza, csütörtöktől tehát ingyenesen le lehet majd tölteni. Steam, Windows 10 és Xbox One verziók lesznek a játékból, ezeken az online piactereken lesz érdemes tehát keresni a játékot a hét második felétől.

Steam | Microsoft Store

Aki már most csatlakozna, az még mindig megveheti a 13 euróért kapható Fable Fortune Founder’s Pack csomagot, ami korai hozzáférést biztosít a játékhoz. Ha komolyan fejest szeretnél ugrani a zsugázásba, akkor amúgy is jó üzletnek mondható, hiszen 40 eurónyi érték lapul a pakkban, 20 kártyacsomaggal, az exkluzív Flaming Fowl Trophy kártyával és a Fabled ritkaságú Giant Egg lappal.

Ti mit gondoltok, képes lehet megvetni a lábát a játék az igencsak zsúfolt kártyás műfajban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva