Counter Strike

Késelés miatt dobta el a kört Edward és s1mple, utána persze ment a duma egyből


Az ukrán sztár Twitteren magyarázkodott az őrületes hiba után, ezzel jött vissza a meccsbe az SK.

Hihetetlen fordulatot hozott az SK vs. Na’Vi találkozó 8. köre, szinte meccsfordító hatása volt a későbbiekre. A történet a következő:

  • Az első map Cobblestone volt, az SK választotta. Ezután nyerték a késkört, szóval még az oldalt is ők kérhették, CT-re esett a választásuk.
  • Ezután a Na’Vi kijött egy olyan terror oldallal, hogy a brazilok megmukkanni sem tudtak saját mapjukon, az általuk választott oldalon.

6:1-es Na’Vi vezetésnél aztán egy kicsit túltolta a csapat, Edward és s1mple is késsel akarta befejezni a kört, piszolyt helyett. Mint kiderült, ez hatalmas hiba volt, coldzera lehozta az 1v3-at:

A meccs innentől új fordulatot vett, ez a kör megroppantotta a Na’Vi-t és felébresztette az SK-t. A félidő hátralevő részében csak 1 kört tudott hozni a Na’Vi, 6-ot az SK. Ezzel átvették a vezetést 8:7-re és végig tartották is.

Amikor éledezett a Na’Vi, mindig volt egy brutál frag a brazilok tarsolyában, amivel szétrobbantották az ellenfél önbizalmát. Boltz egy ízben szinte kitörölte a szerverről Zeus-t ezzel a one tappel:

Aztán a második mapon szintén aláztak, a saját választású Infernón csupán egy kört tudott hozni a Na’Vi terror oldalon, ez pedig eldöntötte a meccset.

A találkozó után persze mindenki azzal a bizonyos késelős körrel volt elfoglalva:

Coldzera nagyon rendesen még be is tagelte s1mple-t a poszt szövegében, nehogy elkerülje a figyelmét. Természetesen a válasz sem késett sokáig, picit magyarázkodásszagú lett, de tényleg nem lehet mást mondani ilyenkor:

Egy biztos, ha Zeus még egyszer késelős balettot lát majd éles meccsen ezek után, nem teszi zsebre Edward és s1mple amit tőle kapnak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva