Fifa

Hivatalos: itt a TOTW23, két régóta várt játékos a hét csapatában!


Ez a 23 játékos lesz a következő Team of the Week-adagban.

Tegnap már találgattunk egy sort arról, hogy kik lehetnek azok a játékosok, akik most először kerülhetnek be a hét csapatába a FIFA 18-ban. Ma délután pedig a szokásos időpontban megérkezett a hivatalos névsor az EA Sports-tól: lássuk, kik alkotják a Team of the Week 23-at!

Azt már tegnap is lényegében biztosra vettük, hogy a PSG támadója, Edinson Cavani ott lesz a hét csapatában. Nem is kellett csalódnunk: az uruguayi meg is kapta az In-Form kártyát, méghozzá a FIFA 18 történetében másodjára, melyen ezúttal egy igen csinos 89-es érték figyel, amivel ő a heti TOTW keret legjobbja.

Kép: Twitter

Sokan reménykedtek abban, hogy Jordi Alba (Barcelona) és Alex Sandro (Juventus) is ott lehetnek a csapatban, és végül össze is jött nekik – régóta érett már nekik a Team of the Week-szereplés, és most meg is ajándékozta végre őket az EA Sports. De első alkalommal szerepelhet a hét csapatában többek között Asensio és Gameiro is.

Az új In-Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva