Gaming

Tilted Towers – miért tiltelünk rajta?


Körülbelül egy hónapja van bent az egyik legnagyobb város, ennek kapcsán megnéztük, hogy miért nem szeretik az emberek.

Lassan közel 20 különböző hellyel rendelkezik már a Fortnite a januári patch óta, melyek a legtöbb lootot rejtik a játékosok számára – nem véletlen, hogy mindenki ezek egyikére szeretne landolni, nem pedig egy kietlen vidékre.

forrás: facebook

Mégis van egy ezek közül, ahol a legnagyobb tumultus és vérfürdő tud kialakulni: ez a Tilted Towers.
Az ok nagyon egyszerű: a busz, amiből kiugrunk kezdésnél, áthalad a pályán és mivel középen helyezkedik el az említett hely, jó eséllyel érinti is (vagy a közelében halad el és odaugorhatunk).
Emellett természetesen nagy sanszunk van arra is, hogy a kör ilyen irányba szűküljön (ugye mindig kintről halad befelé), így emiatt is ideális választás: nem kell pozíciót váltanunk és ezáltal kockára tennünk az életünket.

Milyen változást hozott a Tilted Towers? 

Természetesen eddig is volt olyan hely, ahol beindult a mészárlás akár már a játék elején – ez sajátossága a Battle Royale játékoknak.
Valami nagy városba ugrasz ki, hogy felvedd a legjobb cuccokat gyorsan, hogy megküzdhess a többiekkel, akik szintén a zsákmányért jöttek.

Ami mégis más lett a frissítés óta, az az, hogy most már van középen egy fix pont, ami az egyik legjobb loot lelőhely is egyben, és a buszból ezt stabilabban el tudjuk érni, mintha egy szélen helyezkedőt céloznánk meg meccsről meccsre, ezért csökkenti a vérfürdő helyének diverzitását.

forrás: reddit

Nem túl bonyolult kijavítani

Korábban a játék közepén lévő pontok, mint a Dusty Depot, kisebb mennyiségű lootot tartogattak.
Ez azt eredményezte, hogy vagy beértük ezzel, vagy kimentünk a szélére, rizikózva azt, hogy ha túl sok időt pazarlunk el és pont a térkép másik irányába szűkül a kör, akkor meghalhatunk.
Ebből következően a megoldás egyszerű: csökkenteni kellene a loot mennyiségét a Tilted Towers-ben.

Végezetül álljon itt egy kép arról, milyen forgalmas hely is manapság a szóban forgó pont:

forrás: reddit

Szerintetek szükség van változásra, vagy ugyanolyan változatosnak érzitek a küzdelmeket, mint bő egy hónappal ezelőtt?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva