PUBG

Máris megvan az első hazai fél-profi csaló PUBG-ben – WSE Getroitz lebukott


Az első hazai csalóra nem kellett sokat várni, sajnos máris próbálkoznak pedig csak most kezdődött el az esport része a játéknak.

A PUBG háza táján folyik az élet, nemcsak a nemzetközi, de még a hazai mezőnyben is egyre gyakrabban mérhetik össze a játékosok a tudásukat, emiatt a WSE elindított egy PUBG csapatot, aminek a tagja Getroitz, akit korábban LoL-ban láthattunk versenyezni, még interjú is készült vele. Az utóbbi időben viszont a PUBG-re koncentrált, indult az összes nyílt kupán, láthattuk a TheVR Cupon (ahol még a LAN-ra is lejutott), GLL-en, a Alienware kupán és az IEM Katowice selejtezőjén is, leginkább HULLA_SZILVA mellett játszott. Most viszont egy ban díszíti a Steam profilját, immáron 8 napja, de ez nem jelenti azt, hogy zavartatná magát.

860 óra után ugrott a ban | Forrás: Steam

Azt pedig onnan tudjuk, hogy PUBG-ben kapta el a rendszer, hogy a PUBG.op.gg statisztikáit nem lehet megnézni, helyette egy hibát dob a rendszer, ilyet pedig csak a csalók esetén szokott kiírni az oldal. Getroitz állítása szerint eladta az accountot még korábban és újat vásárolt, ez viszont több sebből is vérzik. Egyrészt, miért adna el valaki egy olyan accountot, amin 4 játék van mindössze, ráadásul skinekkel együtt? Ezen kívül pedig az új accountján éppen a PUBG banja óta aktív, azaz az első meccsét 8 napja játszotta le, de biztos ez is csak egy véletlen egybeesés.

9 napja újra a toppon | Forrás: PUBG.op.gg

Hiába gondoljuk azt, hogy a BattlEye nem olyan jó rendszer, azért csak teszi a dolgát, a kérdés az, hogy PUBG-be is kell lassan egy hunbanlist? Elég szomorú.. A WSE menedzsere, Syly is nemrég értesült az ügyről, azt ígérte, hogy utána néz a történteknek. Kíváncsian várjuk a végeredményt.

Update:

Getroitz társa, hulla_szilva úgy tudta, hogy a WSE-től új accountot kapott ajándékba Getro, a régit pedig el tudta adni 25 000 Ft-ért. Ám hamar kiderült, hogy semmiféle accountot nem kapott a csapattól, erre pedig hulla_szilva is azt mondta, hogy akkor biztos hogy csalt, nincs több kérdés.

Update #2: A WSE nyilatkozott

A WSE megvált Getroitz-tól

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva