League of Legends

Mik a legjobb szituációs párosok boton? Így kiderítheted!

Hemi - Bíró Tamás - 6 éve Címkék: bot, Lane,

A Lolking egy új funkciója segít, hogy mindig a legjobb hőst válasszuk.

Rengeteg jól működő felállás létezik az alsó ösvényen, így legtöbbször csak nehezen tudunk dönteni, hogy kire essen a választásunk az adott meccsben. Ezt sokszor tovább nehezíti, hogy SoloQ-ban a társunk választását általában nem tudjuk befolyásolni, mert hát valljuk be, legtöbbször nem hallgatnak rá, ha teszünk valamilyen javaslatot.

Itt jön a képbe Lolking új funkciója, ami megmutatja, hogy melyek a legsikeresebb párosok az alsó ösvényen. Az oldalon mindössze annyit kell csinálni, hogy kiválasztjuk, hogy ADC-t vagy támogatókat szeretnénk keresni, majd megadjuk a társunk hősét illetve az ellenséges alsó ösvény hőseit, majd az oldal megmutatja, hogy mely hőssel van a legnagyobb esélyünk a győzelemre.

Plusz infóként megadhatjuk a bannokat is és kivehetjük az általunk nem kedvelt hősöket, hogy tovább szűkítsük a kört.

Miután megadtuk az összes adatot, az oldal megmutatja a hat legnagyobb győzelmi aránnyal rendelkező lehetőséget, azaz azt a hat hőst, akikkel a legnagyobb esélyünk van a győzelemre az adott felállásban.

Az oldalt bátran használhatjátok minden meccs előtt, hősválasztás közben, s szinte garantált, hogy növelni fogja hatékonyságotokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva