Counter Strike

Az utolsó pillanatban esett ki a HR, megvannak a StarSeries rájátszásának továbbjutói


Vége a svájci rendszeres szakasznak, a mai nap szünetelnek a meccsek.

Elérkeztünk a pihenőnaphoz, megvan a top8, megvannak a továbbjutók. A HellRaisers az utolsó pillanatban zúgott ki a Renegades ellen, hasonlóan a Cloud9-hoz, aki januárban megnyerte a Majort, most a “csoportkörben” kiesik.

HellRaisers vs. Renegades 0:2

Nagyon furcsán alakult a pályaválasztás. Bekerült Nuke, valószínűleg a meglepetés erejével akartak élni, ugyanis az elmúlt 3 hónapban meccsük nem volt a mapon. Majdnem össze is jött, ugyanakkor a támadás már nem jött össze, így 13:16-ra kikaptak DeadFoxék. Jött Cache, ahol mindkét együttes jól játszik, de most a Renegades-nek állt a zászló, ugyanis 16:8-ra verték a HR-t, ezzel bejutva a rájátszásba. Érdemes belegondolni a “mi lett volna HA” mondatokba, ugyanis a harmadik pálya a HR alapmapja; Cobblestone. Egyszerűen senkinek nem adta a játék, w0xic kicsit elhúzott a többiektől, de egyszerűen olyan, mintha rossz napja lett volna a srácoknak.

Na’Vi vs. Heroic 2:1

Az egyetlen összecsapás, ahol jött a papírforma. Illetve azt is elmondhatjuk, hogy az összes ázsiai és európai kvalifikációról érkező csapat kiesett a kupáról. A Heroic a saját mapján 14:16-ra kapott ki, majd jött Mirage, ahol csak 11 kört tudott hozni a Na’Vi. Úgy néz ki a Heroic is úgy számolta a bannokat, hogy 2:0-ra verni kell a Na’Vi-t, ugyanis Overpass nem tartozik a kedvenc pályáik közé. 4:16-ra el is ment az ukrán-orosz különítmény, ezzel kiejtve a skandinávokat. s1mple nagyon megindult, Trainen 33 killt hozott össze, a többi pályán is uralta a scoreboardot.

hltv.org

Cloud9 vs. Mouesesports 0:2

Hatalmas meglepetés az, hogy mindkét együttest 2:2-ve láthattuk, a Major szereplésük alapján 3:0-val kellett volna továbbmenniük. Két nagyon szoros map után azonban a Mouz 2:0-ra tudott győzni, ami hatalmas meglepetés. Mirage-on a Mouz ellen bátor indulni, ugyanis chrisJ-ék alappályája, de az európai együttes 16:14-re győzni tudott egy hatalmas C9-es comeback után, akik 2:13-ról jöttek vissza. Érkezett a Mouz választása, Train. A C9 általában jól játszik a vonatok között, azonban itt is “csak” egy hosszabbításra futotta. chriJ embertelen formában játszott, a C9 oldalán autimatic volt a másik húzóember, de a társai nagyon lemaradtak, főleg Stewie-nak nem ment a játék tegnap.

Péntektől jön a rájátszás

A csoportkör zárása után érkezik a playoff, ahol már egyenes kieséses Bo3 rendszerre vált a torna. Az ágakat elnézve több rangadó már az első körben összejött, de várható még néhány csemege a folytatásban is. Természetesen magyar közvetítés továbbra is lesz:

A Na’Vi vs. Astralis több Major elődöntőben is lejátszódott már és mindig nagy csatát hozott, de a mousesports vs. G2 is nagyon finomnak tűnik rögtön pénteken reggel. Aztán a folytatásba már bele se merünk gondolni, jöhet SK vs. G2 vagy FaZe vs. Astralis/Na’Vi, attól függ kik jutnak tovább.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva