Counter Strike

Megvan a következő Major helyszín és időpont, a FACEIT nagy bulira készül!


Végre valahára bejelentették a következő 2018-as Majort, ismét megkapjuk a szokásos európai nagyversenyt.

Londonba költözik a CS:GO Major szeptemberben, a találgatásoknak immár hivatalosan is vége. Már az ELEAGUE Boston alatt felröppentek a hírek, hogy a FACEIT kapja majd a következő Majort, és tényleg így is lett:

A FACEIT rutinos helyszínt választott, az SSE Wembley Arena ugyanis az eddigi ECS döntők színhelyéül szolgált már eddig is. London tehát CS:GO nagyhatalom lesz idén, jön az ECS döntő június 8-án, utána a Major szeptemberben. A londoni közönség már 2016 nyarától, vagyis az ECS első szezonjától kezdve kóstolgatja a CS:GO rendezvények ízét. Két év alatt pedig úgy tűnik megérett az igény egy Majorra is.

Íme egy pár kép az eddigi rendezvényekről, a látványra és hangulatra vélhetően nem lesz panasz, ha megtelnek az ülőhelyek.

A Major ezúttal is 24 csapatos lesz, tehát az EU, Ázsia, CIS és NA Minorok első két helyezettje automatikusan Majorra jutnak. Ez lesz az első olyan verseny, ahol viszont a csapatok azt előre tudják majd, így az addigi cseréket ez a tudat is motiválhatja majd.

Illetve fontos infó, hogy a selejtezőket vélhetően a FACEIT szerverein tartják majd. Az ottani minőségi Anti-Cheat miatt pedig a Team Rákosihoz hasonló csapatok hamar lebuknak majd a kvalin…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva