Gaming

Végre! Sokkal könnyebb és gyorsabb lesz az építés az új frissítéssel

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: fortnite,

Fontos változások jönnek a Fortnite 3.0.0-s verziójában.

Hamarosan megérkezik a következő nagy frissítés a Fortnite-hoz, a V3.0.0 pedig – szép kerek számhoz méltó módon – több fontos dolgon is változtatni fog. Ezek közül egyet most be is mutatott nekünk az Epic Games, ez pedig nem más, mint az építkezés.

Az update után két új beállítási lehetőség lesz elérhető a menüben, melyek az alábbiak lesznek:

  • Turbo Building
  • Auto Material Change

Ha bekapcsoljuk a fentieket, akkor jócskán megkönnyíthetjük a dolgunkat az építkezés során, hiszen egy csapásra egyszerűbbé és gyorsabbá válik minden. A Turbo Building lehetővé teszi, hogy a gomb nyomva tartásával folyamatosan szórjuk az építőelemeket, meggyorsítva ezzel a folyamatot. Ez védekezés közben nagyon hasznos lesz, de akár arra is lesz lehetőség, hogy az éppen épülő rámpán sprinteljünk felfelé.

Az Auto Material Change egy másik kényelmi funkció lesz. Ha ezt bekapcsoljuk, akkor a játék automatikusan alapanyagot vált, ha az eredeti kifogy, amivel szintén gyorsíthatunk a folyamaton. Az alábbi rövidke videóban példákat is láthattok a leírtakra.

Van még itt egy fontos újdonság az építkezés kapcsán, a frissítést követően ugyanis bármin keresztül lehet majd építeni. A kisebb tárgyak eddig sem okoztak fennakadást, az azonban bosszantó tud lenni, amikor egy fa, szikla vagy jármű az utunkba áll – nos, most már ettől sem kell tartani, a játék innentől mindent elintéz, lényegében bárhol és bármikor építkezhetünk.

A V3.0.0 és a Season 3 a mai nap folyamán érkeznek, nem kell tehát már sokat várnotok a fenti újításokra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva