Counter Strike

Bomba meccsek érkeznek, érdemes lesz nézni a közvetítést!- StarSeries i-league beharangozó


Bár a HellRaisersnek már nem szurkohatunk, parádés mérkőzésenknek nézünk elébe.

Megvan a sorsolása a meccseknek, megvan az ágrajz, jó rájátszást kaptunk a szervezőktől, ami egyenes kieséses, tehát nincsen alsóág:

Ágrajz | Forrás: hltv.org

09:00 Liquid vs. SK

Az SK-nak minden esélye megvan a visszavágásra, mivel Summiton kikaptak az amerikaiaktól. Most megint az SK-t favorizálják a fogadóoldalak, annak ellenére, hogy mindkét csapat 1-et veszített a svájci rendszerben, tehát 3:1-es nyert-vesztett mérkőzés arányban jöttek a rájátszásra.

12:00 FaZe vs. Renegades

Elviekben a nap legbiztosabb meccse, szinte minden a FaZe mellett szól. A lineup, az eddigi teljesítmény, minden. Ennek ellenére félni kell a Renegades-től, mivel a HellRaisers elleni összecsapásnál sem adott nekik senki esélyt, majd 2:0-ra verték DeadFoxékat. Az európai all-star csapat 1 mapot bukott összesen, azt is a Na’Vi ellen, míg a Renegades 3:2-vel jött tovább, tehát 2 meccset el is buktak.

15:00 G2 vs. mousesports

Parádés összecsapásra számíthatunk, abszolút 50-50 az esély, mindkét csapat kicsit inkonzisztens teljesítményt mutatott nekünk mostanában, bár a G2 3:0-val, míg a Mouz 3:2-vel jött tovább, ami talán a G2 oldalára bilenti a mérleg nyelvét. Ez a mérkőzés a személyes teljesítményen fog múlni. Ha valakinek rossz napja van, vagy csak szimplán nem adja a játék, akkor együtt fognak kizúgni a kupáról.

18:00 Na’Vi vs. Astralis

A dánok nagyon beton formában ugrottak neki a tournamentnek, de nem ment minden bökkenőmentesen, 3:1-gyel jöttek tovább, míg a Na’Vi 3:2-vel érkezett a rájátszásra. Bár a fogadóoldalak az Astralist gondolják a győztes csapatnak, ha a skilltrió az ukrán-orosz csapatnál megvadul (s1mple, flamie, electronic) bármi lehet belőle.

A mérkőzéseket itt követhetitek nyomon:

Borítókép: HLTV.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva