Gaming

Emlékeztető: 250 kifarmolandó Gem vár mindenkire!


Körülbelül vasárnap késő estig tart a Gem Rush event, ami mellé egy promo ajánlatot is tett a Supercell.

Ahogy megszokhattuk már a Clash Royale-nál, rendszeresen kapunk különböző kisebb-nagyobb eseményeket, melyek teljesítése ládákhoz, lapokhoz, aranyhoz vagy épp Gemhez juttat.
Most ez utóbbi vár ránk, egészen konkrétan 250 Gem. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy Battle módban tornyokat rombolunk.
Az első lerombolt torony 5 Gemmel jutalmaz minket, a második 10-el, a harmadik pedig 15-el tehát meccsenként maximum 30 darabot szerezhetünk, vagyis extrém esetben elég 9 meccset nyernünk kiütéssel – persze reálisabb egy magasabb számot megcélozni. Időnk még van bőven, egészen vasárnap késő estig tart az esemény.

Emellé kaptunk egy promo ajánlatot is a játék fejlesztőcsapatától, mely 1000 Gemért ad egy olyan ládát, melyből 1/3 eséllyel a legújabb legendary lap, a Magic Archer esik.
Vannak akiknek nem tetszik ez az arány, mások megindokolták, hogy matematikailag ez egy korrekt ajánlat, de egy biztos: jelenleg ez a leggyorsabb módja az említett lap beszerzésének.

Egy szó, mint száz, Gem farmolásra fel! Ti ugyanúgy a szokásos paklival játszotok, vagy valami gyorsabb, offenzívabb verziót raktatok össze az eseményre?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva