Gaming

Dobja a pay-to-wint és kettészakad a Paladins


Teljesen külön játékot csinálnak a Battlegrounds módból.

Nem újdonság, hogy a Hi-Rez Studios népszerű hero-shootere, a Paladins is belekóstol a battle royale-receptbe, hiszen január elején jelentették be, hogy készül az új játékmód, a Paladins Battlegrounds, melyet azóta már ki is próbálhattak a játékosok az alfatesztnek köszönhetően.

Itt a következő: a Paladins is Battle Royale módot kap

A próbaidőszak a mai napon véget ér, a Hi-Rez pedig ennek kapcsán fontos bejelentést tett:

Azt a döntést hozták, hogy a Battlegrounds totálisan kiválik a Paladins-ból, és a későbbiek folyamán egy teljesen új játékként fog megjelenni.

Hogy miért van erre szükség? Leginkább azért, mert a fejlesztők úgy érzik: ahhoz, hogy a Battlegrounds tényleg kiemelkedő legyen, olyan változtatások szükségesek, amik rossz irányba terelnék az alapjátékot. Néhány héten belül tehát egy teljesen új játékként fog újraindulni az alfateszt, mely a jelenlegi pályát ugyan megtartja majd, ám ezen felül igen komoly változásokra lehet számítani – a cím is teljesen új lesz a tervek szerint.

Búcsú a pay-to-wintől

Nem ez az egyetlen fontos változás a Paladins háza táján, a linkelt update-ből ugyanis kiderül az is, hogy kiveszik a játékból a Cards Unbound rendszert.

A kártyás szisztéma rengeteg kritikát kapott a játékosoktól, hasonló okokból, ami miatt például a Star Wars Battlefront II-t is szétcincálták: a mikrotranzakciós rendszer azzal motiválta a játékosokat, hogy tényleges előnyt biztosított. A rendszernek megvoltak az előnyei: az egy játékosra eső bevételek és az új játékosok megtartási aránya nőtt a Cards Unbound hatására, ugyanakkor a negatív megítélés és a lojális rajongók véleménye változtatásra késztette a fejlesztőket.

A Hi-Rez csapata elárulta, hogy a mikrotranzakciók a jövőben is megmaradnak a Paladins-ban, ám ez – a legtöbb játékhoz hasonlóan – kozmetikai itemeket fog jelenteni, tényleges előnyt nem akarnak a fizetéshez kapcsolni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva