Gaming

3+1 hős duó a játékban, avagy ki kivel alkot erős kombót

ujsagiro - 6 éve Címkék: duók, HOTS, kombók,

Vannak bizonyos karakterek a játékban, akik önmagukban se rosszak, de ha mellé választunk egy bizonyos hőst, akkor megállíthatatlanok.

Minden MOBA stílusú játékban vannak fontos szinergiák. Jó esetben már talenten belül is, még jobb esetben bizonyos hősök között. Ezek arra jók, hogy vagy egyik a másikat erősítse, vagy 1-1 gyenge pontját kiküszöbölje.
Nézzük meg, hogy melyik az az 5 duó, amivel igen kellemetlen perceket okozhatunk ellenfeleinknek!

1. Abathur+Illidan

Illidan egy nagyon mozgékony karakter, két beépített dash-el is rendelkezik, valamint ott a “The Hunt” ultija, amivel végképp levakarhatatlanná válik.
Ez így nagyon brokennek hangzana, így természetesen ott van túloldalt az, hogy kevés élettel rendelkezik és igazán akkor tud effektív lenni, ha minél többször ki tudja használni passzívját, hogy folyamatos mozgásban tudjon maradni.
Abathur azért illeszkedik tökéletesen hozzá, mert egyrészt a szimbiótájával képes pajzsolni Illidant és talentek által gyógyítani is, illetve ami még fontosabb: attack speedet adni. Ez azt eredményezi, hogy gyorsabban tudja használni a képességeit.
Másrészt az “Ultimate Evolution” ultival Illidant másolva a veszélyforrás megkétszereződik, ráadásul alapvetően a basic spelljeiből él Illidan, így nem túl nagy hátrány, hogy a klón nem tudja használni az ultit. Persze azért nem árt gyakorolnunk előtte Abathurként is Illidant! Nem a legegyszerűbb hős a játékban.

Hogy mire képes az említett páros, azt az alábbi videó jól példázza (noha a szintkülönbség jelentős, de a duó erejét jól demonstrálja):

2. Tassadar+Tracer

A HGC-ben korábban nagyon népszerű duót alkottak, ma már alapvetően csak Tracert látjuk a Tassadar nerfek óta, de ha előbukkannak ketten, még mindig látható, mennyire erősek tudnak lenni.
Tracer gyengéje az, hogy kevés az életpontja és 13-as szintig nincs semmi gyógyulási lehetősége.
Tassadar nem csak az életpontját “növeli meg” a pajzs által, de a vele járó lifesteal miatt a nagyon magas attack speeddel rendelkező Tracer hamar vissza tud gyógyulni és hosszan életben maradni.

3. Uther+Genji

Ismét egy népszerű HGC duó, de ők már a jelenben is elég gyakran szerepelnek. Genji feladata csapatharcban, hogy a “Dragonblade”-et használva minél több embert sebezzen és lehetőleg öljön is meg. Mivel ehhez a küzdelem közepére kell menni és a hősnek egyetlen védelme a “Deflect”, ezért elkél a segítség. Itt jön képbe Uther, aki a “Divine Shield” által védelmet nyújt a hősnek, illetve később a cleanse-t használva ki tudja szabadítani Genjit ha kap egy CC-t.

3+1. D.Va+Garrosh

A végére pedig következzen egy vicces páros. Itt is arról van szó, hogy egyikőjük kiegészíti a másik gyengéjét, ugyanis D.Va “Self-Destruct” képessége marha lassú, csak az nem dodge-olja, aki nem akarja – azonban Garrosh a level 7-es “Into the Fray” talentjének köszönhetően bedobhatja az ellenfélhez a “bombát”. Ha jó az időzítés, akkor látványos pusztításra képes a robbanás:

Garrosh-al egyébként is vicces dolgokat lehet művelni, itt például egy Chen esett áldozatul (bár ez még a nerf előtti hátradobásból adódott):

Természetesen sok hasznos duó létezik még, mint például E.T.C., aki képes előkészíteni Jaina “Ring of Frost” ultiját, vagy Lt. Morales, aki gépfegyverré változtat egy Lunarát, de megemlíthető Ana is, aki a mage-ek álma a “Nano Boost” heroic-ja miatt.

Nektek melyik a kedvenc kombótok a játékban?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva