Fifa

Megvan! 153/160, molnargabo kijutott a nemzetközi versenyre


Ismét bizonyíthat a magyar játékos egy élő FIFA 18-versenyen.

Fontos feladatokkal teli hétvége van molnargabo háta mögött, a magyar FIFA-játékosnak ugyanis két fronton is bizonyítania kellett az elmúlt napokban. Az első akadály a V4 Future Sports Festival nemzeti döntője volt, melyet Gábor végül meg is nyert Xbox One-on, így ő is ott lesz azon négy magyar játékos között, akik hazánkat képviselik majd a márciusi versenyen.

Molnargabo nyerte a V4 Future Sports Festival nemzeti döntőjét

A V4 torna selejtezője mellett ott volt a Weekend League is, méghozzá talán a legfontosabb hétvége az összes közül, hiszen most dőlt el, hogy molnargabo ott lehet-e az áprilisi FUT Champions Cup versenyen. A februári hétvégéken eddig sorban 36, 40 és 39 győzelem jött össze neki, előzetesen pedig úgy kalkulált, hogy 37 win az utolsó hétvégén biztos kijutást érhet. Ez végül meg is lett:

molnargabo 38/40-es eredménnyel zárta az utolsó hétvégét, ezzel pedig kijutott a nemzetközi versenyre!

A 153/160-as összesített győzelmi arány egyébként az 55. helyre volt elég az Xbox One világranglistán, ahogy ezt az alábbi kép is bizonyítja.

Gábor tehát újból ott van a világ 64 legjobb FIFA 18-játékosa között Xbox One-on, így áprilisban utazhat a FUT Champions Cup versenyre, ahol ismét megpróbálhatja kivívni a továbbjutást a világbajnokság fináléjába. Ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor Barcelona után most Amszterdam lesz az úti cél – reméljük a legjobbakat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva