Counter Strike

Flash nem hagyja magát – Leoltotta a hatereket


A tegnapi napon elharapóztak az indulatok, amiket flash nem tűrt szó nélkül.

Tegnap eléggé felkavarta hazai scene életét flash bejelentése, mi szerint egy jó ideig szögre akasztja az egeret. A hír hallatán természetesen megindult a flame tenger és elég sokat kapott a szebb napokat is megélt játékos. Amikor flash kijelentette, hogy nem ad magyarul interjút, akkor a korábbi csapattársaitól megtudhattuk, hogy a játékos odafigyel a visszajelzésekre és meglehetősen zavarják a negatív kommentek, amelyekből a tegnapi napon is akadt szép számmal.

A fentiek még a kevésbé bántó megjegyzések közé tartoznak, azért volt aki sokkal tovább ment, ezeket inkább nem mutatnánk be.

flash a WESG-en | Forrás :HLTV

Flash pedig egy hosszabb kommenttel válaszolt mindenkinek vagyis inkább leoltott mindenkit, kezdve a 16 éven aluliakkal, a CS-hez nem értőkig mindenkit:

Agyalok egy ideje, hogy reagáljak-e erre a fröcsögésre ami itt megy, és úgy döntöttem, hogy azért írok pár szót nektek.

A fele bagázs 16 alatt van, szóval nektek semmit nem mondanék, mert még kicsik vagytok, hogy megértsétek a dolgokat. Semmi baj.

A másik oldala pedig a szokásos emberek szokásos szavai:
Nektek csak annyit üzennék, hogy gondolom a célja a kommenteteknek az, hogy én rosszul érezzem magam, vagy szócsatába eredjek veletek itt ugye az interneten. Sajnos ez nem valósul meg BÁR zavarni zavar, hogy írtok, de inkább csak azért mert utána rá kell néznem a profilotokra és rájövök, hogy mennyi gyenge elméjű, hozzá nem értő kis okoskodó legény létezik itt, akik megjelennek az oldalamon, ezért is bocsánat a többi embertől, de kárunkra nincs filter, hogy csak azok írhassanak, akiknek van bármi fogalmuk arról, hogy igazából mi történt a múltban, vagy akár most. A CS-s dolgokról meg inkább nem is beszélnék, mert nyilván totál homály egyes kommentelők részéről. Talán meg kéne fontolni, hogy tovább menjetek azon a szinten, amikor az első szembejövő cikket elolvassátok valamiről és elkezdtek utána fröcsögni.

A személyeskedő kommentekről pedig annyit, hogy jobb is ha nem reagálok bőven, mert néhány profilt elnézve épp eléggé büntet/aláz az élet, ahogy kell. (valszeg ezért is személyeskedtek, de valahol nyilván ki kell adni, nem haragszom)

Köszönöm a sok pozitív üzenetet és a kommenteket is, akármit hoz a jövő, nagyon jó visszanézni arra amin végigmentünk itt a facebook oldalon, 7400 likeon felül vagyunk már!  

/peace

Flash

Na és mikor lesz vége a Flame warnak? Azt nem tudjuk, de ezzel a klasszikussal búcsúznánk.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva