Counter Strike

Új grafikával próbálják megmenteni Cache-t a rengeteg új pályától


Cache és Mirage fölött ott lebeg a Valve pallosa, hogy lecsapjon rájuk egy esetleges ráncfelvarrással. Ötletek már vannak is a rework tematikájára.

Sajnos elkerülhetetlen tény, hogy a Valve előbb-utóbb minden versenypályát szeretne modernizálni a grafika terén. Átesett már rajta Inferno, Cobblestone, Train, Nuke ráadásul többször is, legutóbb pedig Dust2 kapott új kinézetet.

A csavar viszont csak most jön, Dust2 ugyanis még nem került vissza a hivatalos mappoolba. Így egyelőre feleslegesnek tűnik az újrarajzolás a versenyek szempontjából.

A dolog abból a szempontból aggasztó, hogy eddig minden map ha kikerült, a felújítás után újra vissza is került. A sok új pálya miatt azonban elképzelhető hogy a Valve fejében is megfordult, hogy lecserél pár mapot a régiek közül. És hiába újítanak fel valamit, az még nem lesz garancia a visszakerülésre… Nemrég érkezett meg SubZero amit sokan lazán betennének idővel a versenymapok közé, és akkor ott van Tuscan is, amiért igazi kampány zajlik, hogy visszatérhessen.

Minden készen áll a de_tuscan visszatéréséhez

Vagyis a régebben, vagy még egyáltalán nem újított mapok (Mirage, Overpass és Cache) csak akkor élik majd túl a rotációt, ha durván jó lesz az újrarajzolt változat. Jobb, mint az új titánok, akik már most a régiek babérjaira törnek. Mirage kapcsán már érkezett is ötlet arra vonatkozóan, hogyan kellene kinéznie egy új változatnak, elsőre nem is rossz:

GALÉRIA: Dust2 új kinézetének mintájára már készül egy új Mirage

Most pedig végre Cache kapcsán is megvan az első látványterv egy esetleges újításra:

A gyári, csernobili környezetet egy őszi táj váltja a háttérben. A rengeteg sárga és fehér elemet téglás színekre cserélték és a dobozok, hordók is kevésbé feltűnőek. Homozsákok helyett téglák, raklapok és lécek, pont mint egy sima építkezésen. De talán pont ettől valósághűbb az egész hatása, ha így egyben ránézünk a képre.

A kérdés tehát nem az, hogy idővel lesz-e új Mirage vagy új Cache… Mert biztosan lesz! A kérdés annyi, vajon hogy sikerül a hivatalos felújítás, és visszakerül-e a pálya a versenymapok közé is. Dust2-nek egyelőre nem sikerült…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva