PUBG

Így kell használni az ejtőernyőt – Lehetséges a 3 km-es ugrás


Ha meguntad, hogy sosincs kocsi, akkor ezzel a verzióval könnyen odaérhetsz szinte bárhová!

A PUBG-ban az ejtőernyő megfelelő használata rendkívül fontos, hiszen ha távolra szeretnénk ugrani és nincs kedvünk a szerencsére bízni magunkat, akkor akár el is ugorhatunk magunk. Természetesen ennek is megvan a hátránya, hiszen ha nincs kocsink és messzire szűkült a kör, akkor futhatunk az életünkért, viszont ha egy népszerűbb városba mentünk, akkor jó eséllyel érkezik majd társaságunk.

Nézzük, hogyan lehet a legmesszebb ugrani!

Ha nem akarjuk kinyitni az ejtőernyőt, de a lehető legmesszebb szeretnénk érkezni, akkor ugrás közben a 126 km/h órára kell belőnünk a sebességet, ebben az esetben 1 perc 10 másodperc alatt érünk földet, így nagyjából 1,6 km-re a géptől.

Ha a lehető legmesszebb szeretnénk érkezni, akkor kiugrás után ~10 másodperccel kell nyitnunk az ernyőt, a sebességnek pedig a 20 km/h-át kell megcéloznunk, ezzel a módszerrel a szokásos 1 perc helyett 3 perc 40 másodpercre nyúlik a levegőben töltött idő, de cserébe 3050 méterre érünk földet. Ha nem akarunk ilyen messze érkezni, akkor 40 km/h-ás zuhanás esetén 2,1 km-re, 30km/h esetén 2,5 km-re tudunk elugrani.

Nem lőnek le a levegőben?

Mivel olyan messzire érkezel, hogy még aki kocsit talál, az sem ér oda ilyen hamar az általad választott városba, ezért nem kell attól tartani, hogy valaki már ott lesz és lelő, hiszen még oda sem ért senki. WackyJacky101 már több, mint 100 alkalommal használta ezt az ugrástechnikát és még egyetlen egyszer sem lőtték le ejtőernyőzés közben.

A leírást WackyJacky101 videója alapján készítettük el.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva