Counter Strike

TaZ máris visszatér a versenyekhez, immár a KINGUIN játékosaként


Új lengyel csapat formálódik a háttérben, a források szerint TaZ is ebben az ötösben térhet vissza az aktív játékhoz.

Fiatalok + a rutinos TaZ. Röviden így lehetne összefoglalni az új KINGUIN receptjét, amivel a lengyel mezőnyt szeretnék meghódítani. A Virtus.pro és az AGO mellé tehát új kihívó érkezik az országba, az alábbi felállással:

Látható, hogy az eggyel régebbi KINGUIN-ből csak ketten maradtak, melléjük érkezik két ex-PRIDE játékos és TaZ. Egyesével végignézve az embereket akadnak régi jó ismerősök és friss arcok is a csapatban:

  • TaZ-t úgy vélem senkinek nem kell bemutatni, a Virtus.pro Major győztes játékosa lehet a húzónév az együttesben. A rutint és tapasztalatot, valamint az irányítást hozhatja magával, természetesen a tőle megszokott skill mellett.
  • Rallen a másik rutinos oszlop, bár még csak 23 éves. Mégis járt már 3 Majoron, úgyhogy ismeri a nagy versenyek nyomását. Jó viszonyt ápol az AWP-vel, vélhetően ő lesz a fegyver első számú hordozója is. De ha csak rifle jut neki, akkor irány lurkerkedni.
  • Mouz és MINISE karriere lényegében összefonódott az évek alatt, megjártak közösen egy Majort, majd végigjárták az összes lengyel csapatot, hogy végül itt kössenek ki. Előbbi entry fragger, utóbbi irányító és második számú AWP-s lehet a csapatban.
  • Reatz a csapat nagy kérdőjele, a legkevésbé rutinos player. Bár mindenki 24 év alatt van TaZ-on kívül, reatz-ot egyelőre elkerülték a nagy versenyek és a nagy eredmények. Számára új lesz a profi elitcsapatok világa, de ha fel tud fejlődni a többiek mellé, értékes tagja lehet a csapatnak.

Ők tehát az új KINGUIN, akik jó eséllyel a lengyel mezőny meghatározó csapata lehetnek, az már más kérdés, hogy nemzetközi szinten ez mire lesz elég.

Ne felejtsük el, az új Major rendszerben aki az EU Minorról kijut, már Major résztvevőnek számít. Tehát a Minor legjobb két csapata között kell végezni az áttöréshez, szeptemberig pedig még bőven van idő.

Összerázható és fejleszthető ez az ötös, lássuk mi rejlik bennük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva