Counter Strike

Dupla beugróval alig volt esélye a GameAgents-nek, 4 vereség lett a maratoni nap vége


6 órán keresztül folyamatosan pályán volt a GA, az öt Bo1-nek azonban nem happy end lett a vége. Kiesés és hatalmas veréshullám jutott a csapatnak.

A GameAgents jövője egyelőre ködbe burkolózik, fix ötös ugyanis még a HLTV szerint sincs a csapatnál. Közeleg a V4, egymást érik a netes kupák, szóval minden van, csak kezdő lineup nincs.

A legutóbbi játéknapon, a CSGOFAST Cup 3. kiírásában ráadásul még az a csúfság is megesett, hogy Zero sem tarthatott a csapattal. Az okokról keveset tudunk, de az biztos, hogy eLive és Rex játszott a magyar trió mellett mind az öt meccsen.

A végeredmény sajnos magáért beszél, két beugróval csak egyetlen győzelmet sikerült kicsikarni ebből a kupából:

Ha ránéztek az eredményekre, igazi érzelmi és szurkolói hullámvasút volt az öt meccs nézői élménye. A csoportból három csapat juthatott tovább, így már az elején tudni lehetett, legalább 3 win kell majd a rájátszáshoz. Maximum két vereség fért tehát bele, és ez a kettő rögtön az elején be is csúszott. Ráadásul nem is éppen hogy vereségek, hanem kört is alig hozós találkozók.

  • Az első két meccs után egyértelművé vált tehát, hogy ez a két beugrós móka nem lesz kéjutazás, és innen már az összes meccset nyerni kell. Ráadásul pont ekkor jött a papíron legkeményebb ellenfél, az ALTERNATE…
  • Akiket viszont szép játékkal sikerült elkapni a vonatok között, így ismét feléledt egy halvány reménysugár. Hiszen ha őket sikerült elkapni, akkor az utolsó két meccs és így a továbbjutás is meglehet!
  • Jött a LIMITLESS elleni sorsdöntő meccs, ahol néha még a bukhatatlant is elbukták a srácok. 4v2-k és 3v5-ök lettek porrá a kettős előnyből, és így a meccs is elúszott. Ezzel pedig a továbbjutás is végleg kicsúszott a magyar kezekből, az utolsó meccsen még a szépítés sem jött össze.

A tanulság tehát egyszerű, két beugróval kupázni nemigen lehet összeszokott csapatok ellen. A GameAgents tehát jobban teszi ha sürgősen kerít egy ötödiket és aktivizálja Zerót a felkészülés érdekében.

Hogy teljes gőzzel készülhessenek a rájuk váró, a mostaninál sokkal komolyabb versenykre!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva