Fifa

Griezmann belőtte magát a hét csapatába, itt a teljes névsor!


Lássuk, kik alkotják a 25. hét csapatát a FIFA 18-ban!

Szerda délután van, ami azt jelenti, hogy az EA Sports hamarosan elérhetővé teszi a legújabb In-Form kártyákat a FIFA 18-ban. Lássuk, hogy ezúttal melyik 23 játékost válogatták be a hét csapatába a múlt heti teljesítménye alapján, avagy íme a Team of the Week 25!

Antoine Griezmann hiába jár már 15 gólnál a bajnokságban a mostani szezonban, egészen mostanáig kellett várnia arra, hogy bekerüljön a hét csapatába. Igaz, ezen találatok közül 7-et az elmúlt másfél héten szerzett, ám a Leganes kapujába berámolt négyes mellett már az EA Sports sem mehetett el szó nélkül, 91-es értéket kapott a francia támadó.

Kép: Twitter

Nem Griezmann az egyetlen sztár egyébként a csapatban, mindenképpen említésre méltó például Müller (89), Ederson (87) és Sané (86) is. A támadósor erejét jól mutatja, hogy Dzeko csak a cserepadra fért oda!

Az új In-Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva