Fifa

Hivatalos: molnargabo utazhat Manchesterbe!


Kiderült, hogy hol tartják a következő FUT Champions Cup versenyt.

Kiemelten fontos hónap volt a február molnargabo számára, hiszen ez volt a második kvalifikációs időszak a FIFA 18 Global Series során. Az első, barcelonai FUT Champions Cup versenyre pár hónapja sikeresen kijutott a magyar játékos, ahol nem is vallott szégyent, és bár nem sikerült a továbbjutás a világbajnoki fináléba, Gábor most ismét bizonyíthat, miután befért a Top 64 játékos közé.

Megvan! 153/160, molnargabo kijutott a nemzetközi versenyre

Mostantól hivatalosnak tekinthető mindez, molnargabo ugyanis megkapta a meghívóját az EA Sports-tól. Korábban azt csiripelték a madarak, hogy Amszterdamban lehet a következő verseny, ám az EA Sports végül meglepett mindenkit:

Manchesterben rendezik a FUT Champions Cup második felvonását.

Az angol futball egyik fellegvárába utazhat majd tehát Gábor egy hónap múlva: április 13. és 15. között rendezik a versenyt a Victoria Warehouse-ban.

Mindkét platformon (PS4, Xbox One) 64 játékos száll majd harcba ezúttal is a 200 ezer dolláros összdíjazásért, melyből 22 ezret a végső győztes kap majd. A formátum hasonló lesz, mint Barcelonában: első körben egy 7 fordulós, svájci lebonyolítású versenyen csapnak majd össze a játékosok, ahol 4 győzelem a továbbjutást, 4 vereség pedig a kiesést jelenti majd. Platformonként a Top 32 pedig már az egyenes kieséses szakaszban folytathatja – innentől jönnek a pénzdíjas helyezések.

A cél a Top 8, hiszen összesen 16 játékos kvalifikálja magát a Global Series fináléjába – veletek együtt szurkolunk majd Gábornak, hogy összejöjjön számára a bravúr!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva