League of Legends

Videó: Hihetetlen 1v2-t hozott le ImpactElsőre reménytelennek látszott, Impact azonban nem ijedt meg a harctól!

Shen nem az a tipikus hős, aki képes lehozni egy 1v2-t, de Impact kezében még ez a hős is csodákra képes. Egy Sion-t és Corki-t még külön-külön sem könnyű leverni Shen-nel, nemhogy együtt, de Impact tökéletesen használta a hős képességeit a győzelemhez

Shen W képességével levédte a két ellenséges hős sebzésének nagy részét, majd egy tökéletes taunt segítségével Corki-ra összpontosíttot, akit gyorsan befejezett, ezek után pedig Sion legyőzése már egyszerű feladat volt számára.

A játékos továbbá kiválóan alkalmazta a minionokat, akik köztudottan megvédik “urukat”, ha ellenséges hős támad rájuk. Shen felerősített auto attackja, s a minionok folyamatosan érkező támadásai Corkit pillanatok alatt elpusztították. Sion is ebbe a csapdába esett bele, valamint Olleh-t is meg kell dicsérni, tökéletes volt a Teleport a támogató részéről, hogy Impact be tudja fejezni a harcot.

A hétvégén, egészen pontosan szombaton Team Liquid – Team SoloMid összecsapás lesz, vajon a két nagyágyú találkozóján is fogunk látni ehhez hasonló akciókat? Mi nagyon reméljük!

Ti láttatok már szebb 1v2-t?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva