PUBG

Leszoktál a guggoló ugrásról a vaulting miatt? – Hiba volt!


Ideje visszaemlékezni, hogy hogy is volt az a guggoló ugrás annak idején!

Az 1.0 talán egyik legnagyobb újítása a vaulting rendszer volt, ami előtt kínszenvedés volt jó pár helyzetből kimászni. Biztos mindenki járt már úgy, hogy épp emiatt halt meg korábban, viszont amint megjött a vaulting és mindenki abbahagyta a jó öreg guggoló ugrós ablakon távozást. A vaulting egyszerűbb, viszont a guggoló ugráshoz már némi skillre is szükségünk van, de egész könnyen megtanulható, persze némi gyakorlást igényel. WackyJacky101 a legújabb videójában letesztelte, hogy mekkora különbség van a vaulting és a guggoló ugrásos technika között, nézzük!

Hogyan csináljuk?

A metódus is megváltozott, először rá kell ugranunk az ablakpárkányra, majd guggolva továbbmenve már ki is ugorhatunk az ablakon. A műveletet persze futás közben érdemes csinálni.

Melyik a gyorsabb?

Nagyjából ugyan annyi időt vesz igénybe mindkét módszer. A vaultingnak az az előnye, hogy átmászás közben kevésbé látszik a karakterünk, így távolról valamivel nehezebb kiszúrni, hogy hol is vagyunk épp. A guggoló ugrásnál viszont szinte azonnal harcra készek vagyunk, nincs az az óriási delay, ami a vaulting esetén, itt ha szembe kerülünk valakivel, aki az ablaktól nem messze vár, már lőhetjük is. Ez egészen pontosan fél másodpercet jelent.

Nyomás az ablakra!

A guggoló ugrás másik előnye, hogy ha nem ugrunk át az ablakon, hanem csak a párkányon megállunk, akkor nagyon jól lehet peekelni, ugyanis kevesen számítanak arra, hogy valaki épp az ablakból lő, úgy, hogy ki sem törte az üveget. Ezzel a technikával ugyanis az üveget sem töri ki a karakterünk. Ez még több gyakorlást igényel, de cserébe bizonyos szituációkban nagyon jól tud jönni.

To the windooow!

A leírást WackyJacky101 videója alapján készítettük el.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva