Counter Strike

A tulajdonos csak próbálta szépíteni de hiába. NBK is megerősítette, shox a műtéttől függetlenül távozik


A csapat tulajdonosa próbaidőszakról beszélt, a játékosok viszont kész tényként állítják, shox már nem a G2 játékosa. Na most akkor mi van?

Egyre cifrább ez a shox történet ami a G2-nál zajlik. Már az is full váratlan volt, hogy cserepadra ültetik és másik lineuppal próbálkoznak.

A semmiből szúrták hátba a csapattársak és műtét utáni kényszerpihenő helyett kispadre száműzték:

Csúnya sztori: NBK, apEX és kennyS kirúgatták shox-ot a G2-ból – gamer.hu

Értjük, hogy miért történt mindez, de erre talán mégsem számítottak sokan. A cikkben minden, amit a csere körülményeiről tudunk. Csapjunk is a közepébe, ne kerülgessük a témát. Tegnap a csapat tulajdonosa bejelentette, hogy nagy hírrel készülnek a rajongóknak: CS:GO Community: News tomorrow. Thank you so very much for your support.

NBK azonban megerősítette amit sokan gyanítottak, ez csak a szöveg a szurkolók felé. Nincs semmilyen próba időszak, kísérletezés, igenis mixwell az új ötödik!

Szóval shox kispadra ültetése tényleg átmeneti megoldás, de nem azért, mert vissza akarnák tenni a kezdőbe, ha mixwell nem válik be. Vélhetően ott tartják amíg valaki le nem igazolja a G2-tól. És sajnos mindannyian pontosan tudjuk, ez mit jelent.

Több hónapos unatkozás és várakozás, mint ami s1mple esetében is volt a Liquidnél, vagy kioShiMánál a FaZe-nél…

A tulajdonos kamu szövege nem csak itt bukott le, SmithZz sem úgy tűnik mint aki arra vár, hogy visszakerüljön az edzői pozícióba. Konkrétan pont hogy az írta ki, ismét játszani akar:

A G2 tulajdonosa tehát erősen ferdített amikor azt mondta, ez csak egy próba jellegű csere. Ezzel vélhetően csak a szurkolói felháborodást akarta enyhíteni.

Nincs itt semmi próba, shox és SmithZz ki lett téve a semmibe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva