League of Legends

A Riot kitett magáért, összesen 15 fajta pizzát szállít a Pizza Delivery Sivir Chroma-Set


Megérkeztek a legújabb április elsejei kinézetek chromái a PBE-re, sőt néhány régebbi is kapott egy kis törődést.

A következő frissítésben érkeznek chromák régebbi kinézetekre, de olyanokra is, amik még eddig meg sem jelentek.

Pizza Delivery Sivir, Birdio, Pug’Maw, valamint Renektoy is új formákkal fognak gazdagodni. A kinézetek legalább 5 új chromát kapnak, de olyan is lesz, ami 8-al bővül. A legnagyobb bővítést a Pug’Maw kinézet fogja kapni, összesen 8 féle chroma érkezik majd az egyik legpopulárisabb áprilisi skinhez.

Az összes chroma a League of Legends Boards közösségi fórumon szivárgott ki, persze azóta már elérhető mindegyik a PBE szerveren. Pontos árakról még nem tudni, de nagy valószínűséggel ezek a chromák is 290RP-be fognak kerülni, mint az eddigiek.

Pizza Delivery Sivir

Az idei év egyik legnagyobb durranása eddig, a több éve közösségi ötletként létező kinézet végre valósággá válik. Ami szembetűnő volt a PBE tesztelés alatt, hogy minden Q használat után változott a fegyverként használt pizzák típusa. Eleinte mindezt bugként jelentették a Riotnak, ám ők a válaszukban leírták, ez volt a tervük. Minden Pizza Delivery Sivir kiadáshoz tartozik 3 pizza, így az 5 megjelenésre váró chromával összesen 15 fajta pizzát vághatunk hozzá ellenfeleinkhez.

Birdio

Galio legújabb kinézetének Chroma változatai sem tisztán színezései az eredetinek. A csirkemaszkok meglehetősen kifejezőek lettek, így biztosan mindenki megtalálja majd a hozzá leginkább illő Birdio kiadást. Arról nem is beszélve, hogy a Chromákkal együtt válik autentikussá a név, hiszen eredetileg csak egy csirkeruhába búj Galiot hívünk Birdio-nak, ám így tényleg széles a madár-skála, ugyanis a chroma-pakkban papagájtól kezdve sasig mindent megtalálhatunk.

Renektoy

Renekton komolytalan kinézete abszolút nem számít agyonhasználtnak, sőt, mi kifejezetten ritkának mondanánk. Lehetséges, hogy ezt szeretné megváltoztatni a Riot a legújabb kiadásokkal. Ráadásul ez a kinézet kapja a második legtöbb chroma bővítést a maga hét darabjával.

Pug’Maw

Végül pedig elérkeztünk Pug’Maw újdonságaihoz, a kinézetéhez, amit világszerte imád és használ a közösség. A kinézet most lesz egy éves, ugyanis a 2017-es áprilisi kinézetekkel érkezett. Ikonikus szórás volt, ugyanis nem csak Pug’Maw lett nagy kedvenc abból a csomagból, hanem a meme-é vált kolompológép Moo Cow Alistar is egy éve jelent meg a játékba. Pug’Maw egyből 8 új kiadást is kap, így mindenki szabadon szabhatja majd a saját ízléséhez a kinézetet.

Jelenleg mindegyik chroma elérhető a tesztszerveren és nagy valószínűséggel a következő frissítéssel megvásárolhatók lesznek az élő szervereken is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva