PUBG

Tegyétek félre a BP pontokat! – Kiszivárgott 2 új láda tartalma!


Az adatbányászok újra lecsaptak, jönnek az új ládák, nézzük hogy mikor és mi lesz benne!

Mennyire vagytok régi PUBG motorosok? Először az erősen béta állapotú early access 2017 márciusában került fel a Steamre, ahol elég hamar sikerült befutnia, decemberben pedig már ki is jött az 1.0. A PUBG Corp. nemrégiben a roadmap alkalmával bejelentette, hogy érkeznek a skinek a játékba. Arról még pontosabb információink nincsenek, hogy milyen módon fogják megvalósítani, de korábban írtunk róla, hogy milyen lehetséges verziók jöhetnek szóba.

Kiszivárogtak a fegyverskinek – Helló CS:GO! – gamer.hu

A PUBG Corp. elmozdult a CS:GO és a Fortnite irányába, mi jöhet még? Aki korábban CS:GO-zott, annak egészen biztosan nem lesz újdonság, hogy fegyverskinek vannak a játékban. A PUBG Corp. áthozta a CS:GO-ból jól ismert rendszert, ezen felül pedig az ejtőernyőskinek is hamarosan bejönnek a játékba, ezt pedig a Fortnite-ban láthattuk korábban.

Na de nézzük az új ládákat!

Fontos leszögeznünk, hogy ezek még nem hivatalos adatok, csupán az adatbányászoknak sikerült megint egy lépéssel előrébb járniuk. A szokásos módon jön egy kulcsos és egy kulcs nélküli láda. A legutóbb feltárt skinek közül jó pár a ládákban már megtalálható lesz, viszont a PUBG Corp. még tartogat meglepetést és nem tették bele az összes skint a legutóbbi frissítésbe, ezért párról még le fog hullani a lepel.

RAIDER CRATE

A RAIDER CRATE tartalma

A RAIDER CRATE tippre nem lesz a legnépszerűbb láda, hiszen a legdrágább skin benne egy aranyozott shotgun, de az epic M16 még megmentheti, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy hogyan fog kinézni, de feltételezhetően az azonos kollekcióból érkező Turquoise Delight kar98k-hoz fog hasonlítani, ami kissé az Asiimov skinekre hajaz, a Silver plate Scar-L viszont egész pofás és nem is olyan nehezen lesz megszeerezhető. Ha ránéztek a láda ikonjára, már tudhatjátok, hogy ehhez nem kell majd kulcs, hiszen nincs lelakatolva a láda.

TRIUMPH CRATE

A TRIUMPH CRATE még tartogat meglepetéseket

Itt már végre több alkalommal is feltűnik az M4, ami talán a legnépszerűbb fegyver a játékba, viszont a legritkább fegyver itt az AKM lesz, aminek még nem ismerjük a részleteit, de feltehetően a Glory UMP-hez hasonló szárnymotívumokat fog kapni. Ennek a ládának a nyitásához viszont már kulcsra lesz szükségünk, feltehetően az Early Bird kulcs fogja ezt is nyitni.

Az évfordulós fegyver

Ez a Scar mindenkinek jöhetne (nézd meg 3D-ben!)

Az egy éves évforduló alkalmából pedig feltehetően ez a Scar-L érkezik, de gyanús, hogy egyik ládában sem láthattuk, ez pedig két dolgot jelenthet. Az egyik, hogy külön megvásárolható lesz BP pontért cserében vagy ami még valószínűbb, hogy minden játékos megkapja, csak úgy, mint a Chicken Dinner pólót a játék megjelenésekor.

Mikor jön?

Erről pontos információink nincsenek, de feltehetőleg az egy éves évforduló környékén fogják beletenni az éles verzióba, ez pedig március 23.-a. Készítsétek a BP pontjaitok és ne költsétek már másra, feltehetően ezeknek a ládáknak jó áruk lesz az elején ismét, aztán kiderül majd, hogy mennyire tetszik a játékosoknak a skin biznisz, de ezeknél a skineknél sokkal jobbat is el tudnánk képzelni.

A fegyvereket ezen az oldalon nézhetitek meg részletesebben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva