PUBG

9-en egy csapatban? A frissítés egy új, de legalább érdekes bugot hozott magával


Egy újabb bug jött a frissítéssel, ami már-már feature.

Hajnalban megérkezett végre a teszt szerveren már régóta tesztelt verzió az éles szerverekre is és amint az lenni szokott, ezúttal sem úsztuk meg bug-mentesen a frissítést.

Megérkezett a márciusi nagy update az éles szerverekre is – gamer.hu

Kivételesen több napot is eltöltött teszt szerveren ez a frissítés A várakozásoknak megfelelően, magyar idő szerint kedd hajnali háromkor megérkezett a Playerunknown’s Battlegrounds 1.0 első nagy frissítése. A roadmapben elmondták a fejlesztők, hogy mostantól kéthavonta kell várnunk hasonló, több tartalommal ellátott javítócsomagot. Így a következő nagyobb frissítés várhatóan májusban érkezik majd.

Ez alkalommal a squadok meccskeresője romlott el és 4-nél több játékost, akár 9 főt is bedob egy csapatba, emiatt pedig a jól megszokott 100 helyett 128-130 játékos ül a repülőn. Azt nem tudjuk egyelőre, hogy ez egy új játékmód lesz-e a jövőben vagy csak ismét egy bug, de ha jobban megfigyelitek, mindegyik játékosnak különböző színe van, ahogy a custom gamekben is láthattuk.

7-en Erangelen
6-an várják az akciót

A Fortnite-ban egyébként rendszeresen vannak nagyobb eventek, ahol felborítják az alapkoncepciót, volt már 50-50 ellen, most pedig a 20-as csapatokat mutatták be. Lehet, hogy a PUBG Corp. is ezzel kísérletezik?

Szintén 7 fő a csapatban

Amikor már 9-en vagytok egy csapatban, oda már kell pár jármű, ha buggy-kkal mentek, akkor egy egész arzenál szükséges.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva