Counter Strike

Végtelen IQ apEX: lehet láttál már okos és precíz smoke-okat, de ez most mindegyiken túltesz


Cache védekező oldalon sokat érhet, ha a CT-k könnyen el tudják foglalni A Maint. Eddig vakítóval akart mindenki bemenni, most itt a füstös megoldás.

A G2 francia játékosai nem csak skillben, de egyéni ötletekben is mindig az élen jártak. Főleg ha a füstökről van szó, na azokra nagyon ki vannak hegyezve NBK-ék.

Nekik köszönhetjük például azt a zseniális füstöt Overpass monster lezárásához.

“Azonnal mutasd meg, hogy dobtad!” – NBK saját streamjén tanult új füstöt – gamer.hu

Még a legnagyobb profikat is érheti meglepetésként egy-egy új gránát, ezúttal NBK álla esett le Overpass-on. Mire nem jó egy kis mixelgetés a haverokkal?! NBK amikor meglátta, milyen smoke-ot dobott ZywOo monsterre, egyből kapcsolt: “Úristen ezt mindenképp mutasd majd meg, hogy dobtad!”

Legutóbb pedig szintén egyik streamük alatt mutattak nekünk valami újat, ezúttal apEX jóvoltából. A pálya most Cache, szintén CT oldali védekező füstről van szó.

Ezzel a smoke gránáttal könnyebb lesz elfoglalni Maint, mint eddig bármikor.

Elsőre szinte lehetetlennek tűnik, hogy fizikailag be lehet oda dobni egy füstöt, mégis működik. A szemben lévő házról pont úgy pattan vissza, hogy aztán még a lépcsőt is átugorja a gránát. Hogy aztán éppen ott robbanjon, ahol kell!

Kizárólag lassabb támadás kivédésre alkalmas, mert ha berusholnak Mainből a lerakóra, ez biztosan nem zavarja majd őket. De ha valaki a kör közepén ki szeretné tolni Maint, ezzel a gránáttal biztonságosan teheti meg. ApEX tökéletesen megmutatja, amíg át nem jönnek a Terrorok a füstön, semmit sem látnak az ellenfélből.

Érdemes megtanulni, a kör közepén aranyat érhet az infó, ha A üres. De az is jól jön, ha a füst idejére belassul a támadás, végül hasznos lesz az biztos.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva