Counter Strike

Beindultak a pletykák shox új csapatáról, szóba került a FaZe és a mousesports is


A G2-ből kirúgott, műtét előtt álló shox karriere jelenleg csupa kérdőjel. Az inaktivitástól a világranglista első helyéig van itt minden.

Irányító AWP-sre mindig szükség van, és shox az egyik legjobb ebben a kategóriában. A G2 francia csodacsapata tény, hogy nem váltotta meg a világot egy év alatt, de szép eredményekben nem volt hiány.

Shox egész évben stabilan játszott, 1.00 alá csak nagyon ritkán süllyedt az verseny végi ratingje. Most azonban mégis a kispadon találta magát a csapattársaknak hála. A G2 bizalmát elveszítette irányítóként, hiába a versenygyőzelmek, már nem hisznek shox stílusában.

Illetve shox esetében nem is csak az irányítási készségek, de egy rá váró műtét is bekavar. A felépülési idő megjósolhatatlan a csuklóműtét után, senki nem tudja mennyi idő alatt nyeri vissza halálos formáját shox.

Szerencsére jó és agresszív irányítóra elég sok csapatnál szükség van.

Vagyis ha valaki meglátja a fantáziát a francia sztárban és kockáztat picit, most jókor csaphat le shox-ra. Érdeklődőkből nincs is hiány, a pletykák szerint 3 csapat a fő esélyes megszerzésére:

  • EnVyUs – Tökéletesen adná magát a dolog, hogy a nagy francia vándorlási hagyományoknak megfelelően egymás között cserélgessenek ismét. Simán el tudunk képzelni egy shox-ScreaM-Happy-RpK négyes alapnak, e mellé pedig akár kioShiMa, akár a visszatérő SmithZz is érkezhetne.
  • Mousesports – ChrisJ pontosan ugyanazt a szerepet tölti be a csapaton belül, amit shox is tud. Csak chrisJ egy picit gyengébb shox-nál, így erősítés lenne a francia megszerzése. Irányítók és második számú AWP-sek mindketten, az egyetlen bökkenő az, hogy chrisJ ezer éve a csapatnál van. Egy ikont kitenni pedig nem szokás. Bár ha belegondolunk shox pont így járt a G2-nél, szóval lehet a mouz-nál se lesznek szívbajosak a siker érdekében.
  • FaZe – A világelső sztárcsapat, ami idén 2-ból kettő döntőt is elbukott. Egy utolsó lépés tehát még hiányzik a világ legjobb ötösét megalkotni, lehet pont shox lesz ez a lépés. Karrigan remek irányító, de simán lehet, hogy shox agresszívebb stílusa jobban menne a FaZe-nek. Ráadásul shox fragekben is többet hozzá tudna tenni, mint amit karrigan pakol.

A nemzetközi mixek a közös angol miatt adják magukat, nem kérdés, hogy gyorsan beilleszkedne shox is. A másik francia csapatnál pedig mindenki játszott már shox-al így ez is teljesen valid opció. Arra kevés az esély, hogy elviszi őt egy északiakból vagy amerikaiakból álló csapat ötödiknek.

Shox jövője egyelőre ködbe burkolózik, de garantáltan az év egyik legnagyobb fogása lehet annak, aki megszerzi IGL-nek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva