Hearthstone

Kérdések és válaszok: minden tudnivaló az új Hearthstone kiegészítőről


A The Witchwood lesz 2018 első Hearthstone-kiegészítője - íme minden, amit eddig elárultak róla.

Nagyon érett már, hogy a Blizzard lerántsa a leplet 2018 első Hearthstone-kiegészítőjéről. Hétfő este ez végül meg is történt: az új csomag a The Witchwood nevet kapta – az alábbi “talált felvételes” videóval mutatták be.

Tudni szeretnél róla mindent, amit eddig elárultak a fejlesztők? Semmi akadálya, íme összefoglalónk az összes elhangzott infóval!

Mikor jön a The Witchwood?

Pontos megjelenési dátum még nincs, április közepén számíthatunk a megjelenésre.

Mikor kezdik el bemutatni a lapokat?

Március 26-án, este 8-kor lesz az első leleplező stream a Twitch-en. Az első 6 lapot azonban már most láthattuk.

Mi az az Echo?

Ha egy lapon Echo képesség van, akkor ezt a kártyát az adott körben bármennyiszer ki lehet játszani, mint az Unstable Evolutionnél (ez utóbbi nem fogja megkapni visszamenőleg a kulcsszót).

Mi az a Rush?

A Rush hasonló, mint a Charge, vagyis a lény már a kijátszása körében támadhat. A különbség az, hogy csak lényeket lehet támadni vele a kijátszása körében, játékost nem (a Charged Devilsaur és a Charge nem fogják megkapni visszamenőleg a kulcsszót).

Mit csinál pontosan a Baku the Mooneater?

Ha a játék elején csak páratlan költségű lap van a deckedben, akkor upgrade-eli a Hero Poweredet. Ezek ugyanolyanok lesznek, mint amit a Justicar Trueheart ad.

Minek számít a 0 a Genn Greymane-nél?

Genn a játék elején 1-re csökkenti a Hero Power költségét, ha csak páros költségű lap van a deckünkben. Ebbe a 0 is beleszámít.

Tényleg jön egy új Hero kártya?

A bemutató videó végén láthattunk egy új Hero lapot, aki nem más, mint a Witchwood boszorkánya, Hagatha. Ő tényleg ott lesz az új lapok között, Ben Brode megerősítette, hogy a Shaman egy új Hero lapot kap általa – de ő lesz az egyetlen a kiegészítőben.

Mi az a Monster Hunt?

A Monster Hunt egy hasonló játékmód lesz, mint a Dungeon Run, csak független attól. Emellett a meglévő class-ok helyett négy teljesen új hős közül választhatunk majd, őket lent láthatjátok.

Lesznek ingyen pakkok és Legendary?

Szerencsére igen! A megjelenés utáni első bejelentkezéskor mindenki kapni fog 3 The Witchwood pakkot, illetve egy véletlenszerű class Legendary-t.

Hány fajta lap lesz a kiegészítőben?

135, ahogyan azt mostanában megszokhattuk. Mindegyik class 2 új Legendary-t kap majd ezúttal is.

Tényleg ennyire megérős most az előrendelői akció?

Igen! 50 + 20 pakk jár ezúttal a 49.99 eurós előrendelésért. Illetve az In a Dark Wood hátlap.

Jelenleg ennyit tudni tehát az új kiegészítőről. Két hét múlva okosabbak leszünk, addig is lehet agyalni az eddig bemutatott kártyákon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva