Hearthstone

Újból átalakult az Aréna – íme minden változás egy helyen!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: aréna,

Összeszedtük a tudnivalókat a megváltozott Aréna mód kapcsán.

Igen sűrű volt az elmúlt fél nap a Hearthstone háza táján, hiszen nem elég, hogy bejelentették az új kiegészítőt, a The Witchwoodot, de egy új patch is érkezett. A frissítés több ponton is változtatott az Aréna módon – hogy pontosan mit, azt az alábbiakban foglaltuk össze nektek.

Új draft szabályok

A draftolás során eddig számtalanszor előfordult, hogy egy lap jócskán kilógott a többi közül erősségben, így egyértelmű volt, hogy mit kell kivenni. Ez a frissítéssel megváltozott, mostantól ugyanis mindig 3 hasonló erősségű kártyát dob fel a játék, méghozzá különböző ritkaságokból. Az első, tizedik, huszadik és harmincadik pick továbbra is legalább Rare ritkaságú lesz.

Fontos változás, hogy most már nem él az a szabály, miszerint a legutóbbi kiegészítő lapjai nagyobb eséllyel bukkannak fel. Minden más tekintetben azonban az eddigi előfordulási valószínűségek élnek. Mint ahogy továbbra sem lehet draftolni azokat a lapokat, amiket korábban kivettek a játékmódból.

Új lapok

Bekerültek végre a játékba a tavalyi BlizzConon bemutatott új lapok, melyek kizárólag az Aréna módban lesznek elérhetőek, méghozzá limitált ideig. Mindegyik class kap egy-egy teljesen új kártyát, ezeket az alábbi képen láthatjátok.

Hogy pontosan meddig maradnak az exkluzív kártyák a játékmódban, azt nem árulta el a Blizzard.

Az új frissítés már az asztali és a mobilos verziókhoz is megérkezett, így akár már most bárki kipróbálhatja az Aréna változásokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva