PUBG

A kínai cheaterek saját PUBG kupát rendeznekA csalók már saját kupát szerveznek maguknak, amiket szabályok keretei között tartanak meg.

Azt hitted már nincs lejjebb? Úgy tűnik, hogy mindig tudnak újat mutatni, főleg a csalók. Legutóbb lebukott a Bluehole alkalmazottja, mi szerint csalóknak segített custom szerverekhez jutni, de belsős adatokat is szivárogtatott, amiért már ki is rúgták a cégtől.Mindezek ellenére Kínában tovább zajlik az élet, már a második nagy kupát rendezik, kizárólag cheatereknek.

Az esemény posztere

Korábban, februárban már volt egy hasonló nagyszabású rendezvény, a második “War of All Gods” eseményt pedig március 17-ére tervezték. Az első díj az 5000 Yuan, ami nagyjából 750 $-nak felel meg, a második díj 3000 Yuan (~450 $), a harmadik helyezett pedig 2000 Yuant (~300 $) vihet haza.

A szabályok

A kínai rendezvény szabályzatot is kapott, amiből megtudhatjuk, hogy mikor kell becsekkolni a játékosoknak, illetve lehetőség szerint 8 különböző streamen is közvetíteni fogják az eseményt. A szabályzat talán legfontosabb része viszont a tiltott csalások témaköre, ugyanis nem lehet bármilyen csalást használni.

A következő cheat funkciók tiltottak:

  • A repülőgép felrobbantása
  • Legyőzhetetlenség (ez feltehetően a pályán kívüli helyre teleportálást jelenti, ahol nem öl meg a kék zóna)
  • Wallhack (falon átlátás)

A legfontosabb pedig, hogy a tisztán, cheatek nélkül játszó játékosoknak a szervezők nem ajánlják a részvételt. A kérdés, hogy megtudja-e ezt időben a PUBG Corp. akadályozni, mert eléggé kellemetlen számukra, hogy az ehhez hasonló versenyek az ő szervereiken zajlanak.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva