Counter Strike

Új célkeresztet villantott apEX, és fogalmunk sincs miért, de működött neki


A G2 francia játékosa ennyi év után már olyan jól érzi a képernyő közepét, hogy célkereszt se kell neki a one tap fejeshez.

Láttunk már egészen elmebeteg célkereszteket a CS:GO-ban, de amit apEX nemrég kipróbált, az leginkább egy semmilyen célkereszt.

Olyan messze vannak egymástól a segédvonalak, hogy szinte lehetetlen megmondani, hol is van a közepe. Vagyis hova lövünk majd.

Legalábbis ezt gondolnánk elsőre, mi egyszerű földi halandók. ApEX azonban más szemüvegen keresztül néz a játékra, akkora rutinba ami neki van, még egy ilyen célkeró is belefér. Streamelés közben gondolt egyet, beállította a crosshairgapet kb egymillióra, és úgy tolta le a félidő utolsó körét. A legdurvább az, hogy még be is mondja előtte: “one tap”:

A dolog annyira megtetszett neki, hogy a következő pisztolykörre is megtartotta a teljesen értelmezhetetlen beállítást.

És lőtt egy még durvább kört, egy laza 4K-t ilyen célkereszttel. Mind a négy egygolyós fejes volt:

Sosem tanácsolnánk, hogy próbáljátok ki ezt a célkeresztet, mert ez már nem az a szint, ahol a célkerón bármi is múlna. És egyben ez is a cikk és a videók tanulsága, ezt a szintet kell elérni srácok. Amikor a képernyő közepe már megvan fejben, illetve a kezetekben ott van, mekkorát kell mozdítani az egéren, hogy beadja a fejest. Mindezt emlékezetből, gyakorlatból és reflexből.

Az évek és a rutin már ott vannak apEX kezében, ezek a fejesek már reflexből csattannak nála.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva