Hearthstone

Kimarad az Arénából a páros-páratlan mechanika


Nem fognak bekerülni az új lapok a játékmódba.

A héten végre megkezdődött az új Hearthstone kiegészítő, a The Witchwood bemutatója, melynek egyik újítása a páros-páratlan mechanika lesz. Több olyan lap is várható, amely akkor fog valamilyen hasznos effekttel segíteni bennünket, ha csak páros, illetve csak páratlan költségű kártya van a paklinkban – ezek közül a legfontosabb a két Legendary lap, melyek a hősképességekkel manipulálnak.

Bár úgy volt, hogy a további bemutatók csak március végén jönnek, tegnap este mégis meglepett bennünket a Blizzard négy további lappal, melyek szintén a páros-páratlan mechanikára építenek. Ők lennének azok:

Látható, hogy a fentiek már class-specifikus kártyák, ugyanakkor Mike Donais vezető dizájner elmondta, hogy nem fog mindegyik hős kapni ehhez hasonló lapokat.

Ennél is fontosabb infó, hogy a bemutatott lapok nem lesznek draftolhatóak az Arénában.

Ez utóbbi abszolút érthető, hiszen egyrészt a Legendary kártyák nélkül teljesen értelmetlen építeni erre a mechanikára, másrészt csak akkor lenne benne ráció, ha rögtön az első egy-két pickben feljön valamelyik.

Kizárólag constructed paklikban játszhatjuk majd tehát a fenti lapokat – kíváncsiak leszünk, hogy a gyakorlatban mennyire fogják megérni az “áldozatot”.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva