PUBG

Véget ért az RC-CUP kvali – Megvannak a továbbjutók, Getrót kizárták


Getro feltűnt és bezsebelt 19 killt, ami felvetett néhány érdekes kérdést.

Az RC-CUP korántsem mondható profi eseménynek, ennek ellenére egy lelkes kezdeményezés, ami YouTube streamerektől indult, a főszervező Gery, akinek több, mint 230 ezer feliratkozója van. A kvalifikáció 4 részre volt bontva és a top 20 játékos jutott tovább a fő eseményre, ahol 80-an mérhetik össze a tudásukat. Az első kvalifikáció alkalmával viszont megjelent Getroitz, akinek az accountjára lecsapott a BattlEye csalásért, ezért új accounttal folytatta a pályafutását, amit megírtunk, emiatt pedig a WSE szerződést bontott Getróval.

Máris megvan az első hazai fél-profi csaló PUBG-ben – WSE Getroitz lebukott – gamer.hu

Az első hazai csalóra nem kellett sokat várni, sajnos máris próbálkoznak pedig csak most kezdődött el az esport része a játéknak. A PUBG háza táján folyik az élet, nemcsak a nemzetközi, de még a hazai mezőnyben is egyre gyakrabban mérhetik össze a játékosok a tudásukat, emiatt a WSE elindított egy PUBG csapatot, aminek a tagja Getroitz, akit korábban LoL-ban láthattunk versenyezni, még is készült vele.

A kupa szervezői nem igazán néztek utána a játékosoknak, így Getró bekerült az első selejtezőbe, amit végig is játszott, ahol lesöpörte a mezőnyt, a 19 killjével pedig toronymagasan az első helyen végzett.

Getro még mindig erős | Forrás: #1 selejtező

Viszont többen is felismerték a játékost, akit megelőzött a híre és gyanús dolgokat véltek felfedezni a játék során, mint például, Getro pont oda nézett, ahol mások voltak, csak azokat a spotokat tartotta és a spray controllja is szinte hibátlan volt. Ezek után megkerestük a szervezőket, hogy hogy játszhat egyáltalán egy már kitiltott játékos, illetve elkértük a demót, mivel kíváncsiak voltunk, hogy az a 19 kill hogy is jött össze. A beszélgetés után a szervezők mérlegelték a történteket és kizárták Getrót a kupából, azt nem tudjuk, hogy azért, mert gyanús dolgot véltek felfedezni a játékában vagy már az is elég volt, hogy ő a leghíresebb hazai csaló.

A továbbjutók

A továbbjutók között ott van Foda, Konti, CuCu, HULLA_SZILVA,BLYYY PLAYS, amit többen streameltek is, Foda például a silenceres AWM-el elég erőseket alkotott.

De még mi is megmérettettük magunkat Árpival. “Ki gondolta volna, hogy idáig egy cikkíró is eljut?” (???) – hangzott el a kommentátorok szájából, de az nem tiszta, hogy milyen összefüggés van a kettő között, egyébként sikeresen továbbjutottunk.

Vasárnap déltől jön a finálé Gery YT csatornáján, aki esetleg kíváncsi a már lezajlott selejtezőkre, az ugyan itt nézzen szét a videók között.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva